Adanahabermerkezi.com

YORUM-HABER - Murat BERHUN

Zira "Adana Demirspor'a başkan çıkmıyor", "Adana Demirspor kapanacak", Adana Demirspor'u şirketleştirelim" söylemlerinin olduğu bugünlerin öncesinde, Başkan olmak için Aziz Kaya ve Nilay Ateşoğulları ortaya çıkmıştı. Ancak Aziz Kaya vazgeçmiş veya vazgeçirilmiş, Kazım Bozan da vazgeçmeyen Nilay Ateşoğulları'nın karşısında kendine yakın kongre üyelerinin oyunu alarak kazanan olmuştu. 

Ancak Kazım Bozan'ın ilk icraatı kongre kararı almak oldu.  Ardından Kazım Bozan'ın listesinde bulunan Yönetim Kurulu Asil üyelerden İsmail Tanrıverdi, Sentürk Çalık, Erdinç İpek, Cumali Önelge, Seyhmus Önder  ile Yedek Üyeler Mehmet Yıldırım, M,Cengiz Altun, Kaynak, ve Sehmus Özçelik, istifa etti.

İSTİFA GEREKÇESİ HERŞEYİ AÇIKLIYOR

Bu isimlerin istifa gerekçesi ise aslında yaşananların,  neden olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Yapılan ve Adana Demirspor'un Resmi İnternet Sayfasında da yer alan yazılı açıklamanın ilk satırında "Hepinizin de malumu olduğu üzere 08.06.2018 tarihli Olağan Genel Kurul Kongremizde kulübümüze sahip çıkmak adına, şehrin ileri gelenleri ve yüksek bürokratlarında isteği ve talimatı üzerine tarafimızca geçici bir Yönetim Kurulu oluşturulmuştur" denildi.

Yani birileri TALİMAT VERMİŞ

Yani isteyerek gelmemişler

Yani Adana Demirspor'u şampiyon yapmaya değil, kendilerine verilen talimatı yerine getirmek için "Geçici" bir süre için gelmişler!

Yani Nilay Ateşoğulları'nın ve belki de Aziz Kaya'nın önünü kesmek için TALİMAT gereği Adana Demirspor için liste çıkarmışlar

Belki de kim Başkan adayı olursa olsun ona Başkanlığı vermeyeceklerdi!

Çünkü, açıklamanın içeriğinde "şehrin ileri gelenleri ve yüksek bürokratlarında isteği ve talimatı üzerine tarafimızca geçici bir Yönetim Kurulu oluşturulmuştur" deniliyor. Yani, "geçici bir yönetim kurun" talimatından bahsediliyor. 

Bu açıklamaya göre Adana Demirspor'a Ömer Sabancı aday olsaydı da siz "Talimat" gereği geçici bir yönetim kuracak ve Kulübü "Her yönüyle güçlü bir yönetime teslim edecek"tiniz, Çünkü açıklamanızda açık seçik bunu söylüyorsunuz.

Açıklamanızda yazdığınız; "Her yönüyle Güçlü yönetim" derken kimi, kimleri kast ettiniz?

Size bir işaret verildi mi?

Son 2 Başkan olan Mehmet Gökoğlu ve Sedat Sözlü'ye karşı çıkmadığınıza, geçici bir yönetim kurmadığınıza göre,  size göre "Her yönüyle güçlü yönetim" bu şekil midir? 

Sedat Sözlü Çok güçlüydü de Uero ligi şampiyonu mu olduk?

Mehmet Gökoğlu çok güçlüydü de Şampiyonlar ligi şampiyonu mu olduk?

Size "Her yönüyle güçlü yönetim" denilirken ne anlatıldı ki, karşınıza çıkan adayları bir şekilde bertaraf etmek için mücadele verdiniz?

Şimdi konuşma vakti

KONUŞUN

Size kim talimat verdi ve bu talimatın içeriğinde ne var?

Bu talimatın içinde "Biz seçimden sonra bir yönetim hazırlayacağız ve siz de ona Adana Demirspor kulübünü teslim edeceksiniz" söylemi mi var?

Yaptığınız yazılı açıklamadan biz bu çıkarımı yapıyoruz

BU ÇIKARIM DOĞRU MUDUR?

LÜTFEN; BİRAZ ARMA SEVGİNİZ, BİRAZ FORMA AŞKINIZ VARSA ÇIKIN DELİKANLICA AÇIKLAYIN

Varsa öyle birşey BU OYUNUN BOZAN'I OLUN