Cumartesi günü saat 13.00’de Konyaspor Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşmada Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu’nun daha az süre alan ve genç ağırlıklı oyunculara forma şansı vermesi bekleniyor. Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde Konyaspor maçının hazırlıklarını düz koşu ile başladığı antrenmanda ardından 5’e 2 ve taktik çalışmalar yaparak tamamladı.

Bu arada takımın genç oyuncularından Tufan Kelleci, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Takım olarak performanslarının her geçen gün giderek arttığını söyleyen Kelleci, daha da iyi olacaklarını söyledi.

Tufan, ‘’Eskişehir karşısında oynadığımız futbolun şimdiye kadar ki en iyisi olduğunu düşünüyorum. Çok iyi bir mücadele örneği sergiledik. Çok istememize rağmen bir türlü istediğimiz sonuca ulaşamadık. Son haftalarda verilmeyen penaltılar var ve hakkımız yeniyor. Takımımız şu an da iyi durumda ve ilerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. Hakem hataları oynayan oynamayan bütün arkadaşlarımızı çok etkiliyor. O kadar motivasyonla sahaya çıkıyoruz, bir pozisyon geliyor ve penaltı olmasına rağmen verilmediğinde herkesin motivasyonu düşüyor. Bu da gayet normal bir durum. Neden böyle olduğuna bir türlü anlam veremiyorum. Özellikle son 2 haftadır verilmeyen net penaltılara bir türlü anlam veremiyorum. Engin hocamızın gelmesiyle çok müthiş bir idman performansı sergiliyor tüm takım. Bunu da oynadığımız maçlarda çok net olarak görebiliyoruz’’ diye konuştu.


 

Efsanelerden ziyaret

‘Demirsporlular Tarihiyle Buluşuyor’ etkinliği için Adana’da bulunan efsane oyuncular Aytaç Durak Tesisleri’ne gelerek ziyarette bulundu.

A Milli takım başta olmak üzere Adana Demirspor ve birçok takımda teknik direktörlük yapan Metin Türel, Mavi-Lacivertli kulübün uzun yıllar formasını giyen İbrahim Uzunca, Zijad Svrakic, Tekin İncebaldır, Gürcan Aday, Ümit Özkalp, Cengizhan Köksal, ADS-Der Başkanı Telat Şahin ve yöneticiler takımın antrenmanını izleyerek Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile oyuncularla sohbet etti.

Adana Demirspor’un başarılı olacağına inandığını ve her zaman yakından takip ettiğini söyleyen Metin Türel, Başkan Sedat Sözlü’nün çabalarının takdire şayan olduğunu belirtti.


Daha sonra bütün takım ve ziyaretçiler antrenmanda hatıra fotoğrafı çektirdi.