Teknik patron Engin İpekoğlu idman öncesi oyuncularla toplantı yaparak Yeni Malatyaspor maçı hakkında konuşmalarda bulundu. Mavi-Lacivertli takımda Waldison ve Serkan Yanık günü düz koşu yaparak geçirirken diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 ve taktik antrenman yaptı.

Takımın defans oyuncularından Tufan Kelleci ve Anıl Sarak Aytaç Durak Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Boluspor maçından galibiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ve artık Yeni Malatyaspor maçına konsantre olmaları gerektiğini söyleyen genç oyuncu,  “İyi yoldayız, iyi çalışıyoruz. İstekliyiz, iyi de oynuyoruz zaman zaman. Önümüzdeki maçlarda bence mutlaka katkısını alacağız. Benim için Adana Demirspor gibi büyük bir camianın formasını giymek, terletmek çok önemli. Son damlama kadar mücadele edip bu takım için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum, yapıyorum da” ifadelerini kullandı.

‘ZOR MAÇLARI DAHA İYİ OYNUYORUZ’

  Takımın başka bir defansı Anıl Sarak ise devre arasına kadar Malatyaspor ve Sivasspor müsabakalarıyla karşı karşıya olduklarını hatırlatarak, “Onlar da ligin iyi takımları. Üst sıraları zorlayan takımlar. Zor maçlar olacak ama biz zor maçlarda daha iyi oynuyoruz ve daha çok seviyoruz. Boluspor maçını 10 kişiye karşı kaybetmek bize yakışmadı ama son 2 maçımızı da en üst seviyede oynayıp inşallah 6 puan alıp ikinci yarıya daha üst sıralarda daha üst motivasyonla girmiş oluruz” dedi.

  Takımın maddi durumunun kötü olduğuna ilişkin soruları da yanıtlayan oyuncular, TFF 1. Lig'de pek çok takımın sıkıntılar yaşadığını ancak Adana Demirspor'un bu sorunları aşacak bir kulüp olduğunu kaydetti.