Adana Demirspor'a bugün oynanacak olan zorlu Tavşanlı maçı öncesinde moral ve motivasyon sağlayacak gelişme yaşandı. Markafutbol.com internet sitesi her yıl düzenlediği yılın enlerini bu yılda yaptı.  Jüri üyelerinin yaptığı uzun soluklu çalışmanın ardından Demirspor'dan da üç isim enlere alınacak ödüllendirildi.

İlk ödül Başkan Önder Serin'e çıktı. Jüri üyeleri yaptığı çalışmada Yılın Fair Play kulüp başkanı olarak Demirspor Başkanı Önder Serin'i seçti.

İkinci ödül kaptan Erman'a çıktı.  Jüri üyeleri diğer isimleri de masaya yatırdı ama Kaptan Erman yelen en iyi sol açığı olarak birincilik kürsüsüne oturdu.

Üçüncü ödül ise Brezilyalı golcü Junıor'a çıktı. karar açıklanana kadar 14 gol atan Brezilyalı Junıor'a ise yılın en iyi çıkış yapan futbolcusu ünvanı verildi.

Bu durum Demirspor'da müthiş bir moral esintisi yarattı.  Teknik direktör Mustafa Uğur, "Demirspor için büyük onur. Başkan Önder Serin ve oyuncularımı kutluyorum. Aslında fazlasıyla hakettiğimiz bir durum. Daha nice başarılı dönemlere diyorum."diye konuştu.

-------------------------------------------------------------

DEMİRSPOR’A MORAL YEMEĞİ

 

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından mavi-lacivertli

futbolcu ve teknik heyete bugün oynanacak olan Tavşan Linyitspor maçı öncesi

moral yemeği verildi.

Tesislerde düzenlenen mangal partisine Kulüp Başkanı Önder Serin,

Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Çimen, Basın Sözcüleri İzzettin Turgut ve

Casim Korkmaz da katıldı.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen yemekte, futbolcular birbirleriyle

sohbet ettiler.

-------------------------------------------

Suat Arslanboğa yönetecek

 

Bugün oynanacak olan Adana Demirspor Tavşanlı Linyitspor maçını Malatya bölgesinden Suat Arslanboğa yönetecek. Suat Arslanboğa son olarak Ankara'da oynanan Ankaragücü-Demirspor maçını yönetti. Bu maçı Demirspor bilindiği üzere 4-1 kazanmıştı. Suat Arslanboğa'nın yardımcılığını ise Ardahan bölgesinden Özgür Erten ile Mardin bölgesinden Nurettin Çiçek yapacak. Adana Demirspor, Suat Arslanboğa ile bir kez sahaya çıktı ve galip geldi. Arslanboğa, Tavşanlı'nın iki maçını yönetti. Tavşanlı ekibi 1 galibiyet ve bir de yenilgi aldı.

--------------------------------------------------------

Burak Keskin, Özgür ve Yusuf yok

Bugünkü zorlu Tavşanlı maçı öncesinde Demirspor'da sakatlıktan yeni kurtulan Yusuf, Özgür ve kart cezalısı Burak Keskin bu maçta forma giyemeyecekler. Ayrıca takımda; Roger, Şener, Berat, Burak Akyıldız, Erman ve Özgür, üç sarı kart sınırında bulunuyor.  Geçen hafta kırmızı kart gören Burak Keskin,"Tavşanlı maçını mutlaka kazanacağız. Bu anlamda takım arkadaşlarıma tribünden destek vereceğim."dedi.

--------------------------

Berkay kadroya alındı

Burak Keskin ile Özgür'ün kadroda olmayışlarından dolayı teknik direktör Mustafa Uğur,  Fenerbahçe'den kiralık alınan Berkay 'ı 18'a aldı.  Teknik direktör Mustafa Uğur,"Her oyuncuma forma şansı gelebilir. Bu nedenle hepsinin buna hazırlıklı olması gerekiyor. Tüm oyuncularım da bu bilinç içerisinde mücadelelerini veriyorlar.  Tavşanlı maçında onlardan çok şeyler bekliyorum. "şeklinde konuştu.