Mavi lacivertliler dünü dinlenerek geçirirken çalışmalar bugünden itibaren başlayacak.  Kartalspor karşısında kötü bir oyun sergileyen Şimşek, karşılığında ise 3 gol görüp sahadan yenik ayrıldı. Bu durum karşısında Adana Demirspor, play-off yolunda büyük yara aldı.

Teknik direktör Mustafa Uğur, maç sonu hayli sinirli bir şekilde soyunma odasına giderken,"Çok üzüntülüyüm. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Play-off yolunda zarar gördük. Artık bundan sonra oynayacağımız üç maça bakacağız.  Kartal karşısında kesinlyikle 3 puanı hedeflemiştik ama her zaman istediğiniz olmuyor."dedi.

------------------------

Tavşanlı, Göztepe ve Samsun

 

Mavi lacivertliler bundan sonra kalan 3 maçını da küme düşmeye aday takımlarla oynayacak. Kartalspor'a yenilen Adana Demirspor sırasıyla iç sahada Tavşanlı, Göztepe ve son hafta deplasmanda Samsun karşısına çıkacak. Şimşek, en azından bu maçları kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Tabi taraftarlarda bu duruma hayli sinirli. Bugün Tavşanlı maçının hazırlıkları başlayacak.

----------------------------------

Nurullah umutlandırdı ama

Takımın sol kanat oyuncusu Nurullah, Kartalspor maçında attığı gol ile umutlandırdı ama diğer goller ne yazık ki, gelmedi. Nurullah," En azından beraberliği yakalamak için çok çabaladık ama şans yanımızda değildi. Artık kalan 3 maçınızı kazanmaya bakacağız. Mutlaka kazanmamız gereken ve almamız gereken 9 puan var."diye konuştu.