Haberin yayılması Adanaspor Camiası’nda büyük sevinç yarattı. Gecenin geç saatlerinde basın açıklamasında bulunan Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura şu sözlere yer verdi.

TEŞEKKÜRLER RECEP TOKGÖZ
“Sonunda hak ettiğimiz lige alınmak için sadece TBF’nin davet yazısını bekliyoruz. Antalya Bşb. Kulüp Başkanı Sayın Recep Tokgöz’e çok teşekkür ederim. Hüllecilerin, şikecilerin kol gezdirdiği bu ortamda gerçekten onurlu davranarak,” kimseye tek lira vermeyin. Antalya olarak biz katılmıyoruz.” Demesi bizleri çok gururlandırdı. Kendisine Adanaspor olarak, şahsım adına teşekkür ederim. Antalya’nın iline ise üzüldük.”

MÜCADELEDEN YILMADIK
“Son iki aydır çok büyük çileler çektik. Mücadeleden yılmadıK. Benim için hayati önem taşıyan sağlık kontrollerinden bu takım için altı ay gibi bir süre erteledim. Bizlerle beraber heyecan duyan, maddi manevi bizi yalnız bırakmayan Sayın Onursal Başkanımız Şevki Adalı’ya, Adalı Ailesi’ne, Değerli Başkan Hasan Adalı’ya, büyük Adanaspor Ailemiz’e ve Turbeyler’e armağan ediyoruz.”

TRANSFERE DEVAM
“Bir aydır gizlice yürüttüğümüz transfer görüşmelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Adanasporlular’a, Adana’ya layık, hedefi olan bir takım kuracağız. Bu konuda Adanaspor Kulübü’ne destek olacağı belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye ve Adanaspor sevgisi ile yanan tutuşan Adalı Ailesi’nin katkıları ile herkesin zevkle izleyeceği bir takım yaratacağız. Mutluyum… Sevinçliyim… Çünkü ne onurlu ki Adanasporluyum…”

SOSYAL MEDYA MESAİ YAPTI
Adanaspor Basketbol Takımı’nın TB2L’ye çıktığını duyan turuncu beyazlı taraftarlar sosyal medyadan destek verdiler. Twitter ve Facebook adreslerinde gündem belirleyen taraftarlar, basketbol takımının ve Başkan Tevriz Dura’nın yanlarında olduklarını beyan ettiler. Hatta gecenin geç saatlerinde #TB2L tagında sorunlar oluştu.