5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Ev sahibi ekip maçı elinde tutan taraf olmasına rağmen 90 dakika içerisinde golü bulamadı. Taraflar sahadan 1'er puanla ayrılırken Adanaspor puanını 2'ye Gaziantepspor ise 4'e yükseltti.
Stat: 5 Ocak Fatih Terim 
Hakemler: Volkan Bayarslan, Kerem Ersoy, Alpaslan Dedeş
Adanaspor: Karacic, Ramos, Gueye, Tevfik Altındağ (Dk. 86 Samican Keskin), Digao, Edgar Buruno (Dk. 68 Cem Özdemir), Diniz, Didi, Koman, Roni, Bekir Yılmaz 
Gaziantepspor: Gökhan Değirmenci, Elyasa Süme, Hintum, Abdulkadir Kayalı, Emre Nefiz (Dk. 74 Kangwa), Larsson, Putsila (Dk. 80 Ghilas), Angan (Dk. 63 Kislyak), Barış Yardımcı, Rajtoral, Kolar 
Sarı kartlar: Dk. 39 Roni, Dk. 54 Didi (Adanaspor) Dk. 53 Rajtoral, Dk. 90+1 Abdulkadir Kayalı (Gaziantepspor)

MAÇTAN DAKİKALAR!
64. dakikada sol kanattan Bekir Yılmaz'ın kaleye doğru kullandığı serbest vuruşta, kaleci Gökhan Değirmenci meşin yuvarlağı kontrol etti. 
75. dakikada Cem Özdemir'in ara pasında ceza sahası içinde kaleciyi geçen Gueye'nin vuruşunda, Hintum topu kale çizgisinden çıkararak gole izin vermedi. 

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, oyuncularının sahada ellerinden geleni yaptığını belirtirken, şöyle konuştu: 
"Bu takıma geldiğimde bir söz vermiştim. Bu da; benim oyuncularım sahada elinden geleni verecek. Bugün oyuncularım bunu yaptı. Bazen futbolda maç kazanmak için şansa da ihtiyaç lazım. Şans bizden yana değildi. Bugünkü maç bana daha fazla çalışmak için enerji veriyor sadece. Hakemler hakkında konuşmak gibi bir alışkanlığım yok. Maçtan sonra özellikle olaylar çok taze. Penaltı pozisyonunu tekrar izleyip yeniden değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Futbolda kazanmak için şansa ihtiyaç var. Ama şansa da bağlı olarak yaşayamayız. Böyle istekli devam edersek önümüzde puan alacak çok maçımız olacak."