Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışmalarına sürdüren turuncu-beyazlı futbolcuların antrenmandaki istekli tavırları teknik heyeti memnun ederken sakatlığı bulunan kaptan Merthan Açıl takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu futbolcularıyla kısa bir toplantı yaparak Giresunspor karşılaşması hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrası ısınma hareketleriyle başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular sırasıyla dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Çalışma esnasında futbolcuların istekli ve hırslı tavırları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

 Yeni transfer Oğuzhan Türk takıma katıldı

Adanaspor’un devre arası transfer sezonun son günlerinde kadrosuna kattığı Oğuzhan Türk Osman Yereşen Tesislerine gelerek takıma katıldı.

Son olarak süper lig ekiplerinden Gaziantepspor forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Türk kendisini turuncu-beyazlı renklere bağlayan anlaşmayı imzalamasının ardından Adana’ya gelerek kulüp tesislerinde hocası Engin İpekoğlu ve takım arkadaşlarıyla tanıştı. Daha sonra antrenman eşofmanlarını üzerine giyen Oğuzhan Türk Osman Yereşen Tesislerinde ilk idmanına çıktı.

Adanaspor ile anlaşmadan önce kendisine bir çok teklif olduğunu belirten Oğuzhan Türk tercihini camia takımı olan Adanaspor’dan yana kullandığını söyledi. Türk, ‘’ Adana’da olduğum için çok mutluyum. Buraya gelmeden önce yurt içi ve yurt dışındanbir çok kulüpten teklif aldım. Ancak teklifde bulunan kulüpler arasında Adanaspor bana çok sıcak geldi. Çünkü Adana kentinin bir futbol kenti olduğunu biliyordum. Adanaspor büyük bir camia ve hedefi olan bir takım. Kalıcı olmak ve takıma katkı koymak için buradayım’’ diye konuştu.


Genel Menajer Murat Daldık’a sürpriz doğum günü kutlaması

Adanaspor’un Genel Menajeri Murat Daldık’a antrenman sonrası Yönetim, Teknik ekip ve futbolcular sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Antrenmanı saha kenarından yönetim kurulu üyeleriyle takip eden Adanaspor Genel Menajeri Murat Daldık,organize edilen sürpriz doğum günü kutlaması karşısındamutluluğunu gizleyemedi. Murat Daldık pastadaki mumları üfleyerek tebrikleri kabul etti. Daldık’ı ilk tebrik eden Adanaspor Başkan Yardımcısı Hamza Akgül oldu. Daldık, burada görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, ‘’Burada kendimi aile ortamında hissediyorum. Beni bir kez daha çok mutlu ettiler. Başta Başkanımız Bayram Akgül ve yönetim kuruluna, Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu nezaretinde tüm futbolcular ve kulüp personeline tek tek teşekkür ederim’’ dedi.