Koyu bir Adanaspor taraftarı olan Sankır ayağa kalkar kalmaz ilk iş olarak Adanaspor antrenmanına gelerek futbolculara tatlı ikram etti.Takımın arka arka aldığı sonuçlardan dolayı mutlu olduğunu belirten Sankır’’ İlk devrede oynanan Antalya maçı sonrası Eyüp Hocam ve futbolcular beni evde ziyaret etmişlerdi.Bende  ayağa kalkar kalkmaz ilk iş olarak antrenmana geldim.Eyüp Arın ve ekibini kutluyorum.İnşallah başarıları devam eder.Boluspor maçından da Adanaspor iyi bir sonuçla ayrılacaktır’’dedi.

Teknik Direktör Eyüp Arın’da Makedonya’da şansız bir şekilde trafik kazası geçiren Emre Sankır ile sürekli olarak görüştüğünü ve  kendisini ayakta görmekten memnun olduğunu söyledi.

Bu arada Turuncu Beyazlı takımda 23 Nisan kutlamaları yarın(bugün )Altyapı oyuncularının ve velilerin katılımı ile saat 10:30’da Osman Yereşen tesislerinde yapılacak.

Adanaspor Cumartesi günü oynayacağı Boluspor maçı için Cuma sabah havayolu ile Ankara’ya oradan da Bolu geçecek.Son çalışmasını orada yapacak olan kafile daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.Maçın ardından Adana’ya dönecek takım vakit geçirmeden Kayserispor müsabakasına hazırlanacak.