Ziraat Türkiye Kupası ikinci kademe maçında çarşamba günü kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını A2 takımla oynadığı hazırlık maçıyla sürdürdü.

Çatalan Tesislerinde oynanan karşılaşmada Özgürcan 3 Mabilla’da attığı 2 golle yıldızlaşırken karşılaşma 7-1 sona erdi. Adanaspor'un diğer gollerini Ahmet Dursun ve Efecan, A2 takımın tek golü ise Emrah Bedir kaydetti.

Teknik Direktör Cemal Gürsel Menteşe, Ziraat Türkiye Kupası'nı önemsediklerini belirterek, çarşamba günü sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Çabuk futbol oynamaları gerektiğini ifade eden Menteşe, "Koşan ve savaşan bir takım olmalıyız. Bu maçı önemsiyoruz. Ardından Giresunspor ile deplasmanda zorlu bir mücadele vereceğiz.Toparlanma ve çıkışa geçme açısından bu iki maçı kazanmalıyız" dedi.

Öte yandan, Adanaspor Akreditasyon Sorumlusu Mehmet Ali Şahsivar dünya evine girdi. Derya Bayram ile Ceyhan’da yapılan bir törenle evlenen Mehmet Ali’yı bu mutlu gününde Adanaspor ailesi yalnız bırakmadı.
Altyapı sorumlusu Eyüp Arın ve diğer antrenörler düğün törenine katılarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.
Ayrıca Turuncu beyazlı kulübün çalışanları da gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.