Ligde alınan sonuçların her geçen hafta değişkenlik gösterdiğine dikkat çeken Albay,”Dikkatli davranmamız ve dikkatli adım atmamız gerekiyor. Bu nedenle oyuncularımla beraber gerekli istişarede bulunup buna göre yola çıkacağız.”diye konuştu.

Tavşanlı takımının dikkat edilmesi gereken bir takım olduğuna vurgu yapan Ercan Albay,”Tavşanlı ekibi küme düşme potasında. Haliyle maçı kazanmak isteyecekler. Ancak bizimde durumumuz belli.. 40 puanının üzerine çıkmamız gerekiyor. Önümüzde Tavşanlı, Fethiye ve denizli maçlarımız var. Hepsine kazanma arzusu ile çıkacağız.”şeklinde ifade kullandı.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

35. Hafta maçları aynı gün

35. hafta maçlarının tamamı hafta sonu oynanacak. 13 Nisan tarihinde oynanacak tüm maçlar 13.30’da başlayacak. Adana Demirspor aynı tarihte Tavşanlı karşısına çıkacak. Küme düşme ve şampiyonluk yarışının kızıştığı ortamda federasyon böyle bir karar aldı.

Adana Demirspor kaptanı Efe, federasyonun aldığı kararı doğrularken,”Tüm maçların aynı tarih ve saatte oynanması yerinde bir karar. Böylelikle tüm takımların maçları bittiğinde herkes sonucu aynı anda bilecek. Bu önemliydi ve uygulamalarını tebrik ediyorum.”dedi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

36. Hafta maçlar 13.30’da

Futbol Federasyonu 36. Haftanın proğramını açıkladı. Buna göre küme düşme ve şampiyonluk maçlarının yoğunlukta olması nedeniyle maçların tamamı 20 Nisan tarihinde Pazar günü oynanacak ve 13.30’da start alacak. Proğram şöyle:

Demirspor- Fethiye, Ankaraspor- Mersin, Bucaspor- Orduspor, Samsunspor-Karşıyaka, Balıkesir-Manisa, Antep-İstanbul Belediye, Urfa-Adanaspor, Trabzon-Maraş, Bolu-Tavşanlı

Rostand bu hafta yok

Takımın siyahi oyuncusu Rostand bu hafta yok. Babasının rahatsızlığı nedeniyle teknik direktör Ercan Albay’dan izin alarak ülkesine gitti. Dolayısıyla Rostand, Tavşanlı maçında oynamayacak. Rostand’ın yanı sıra kart cezalıları Efe ile Oğuzhan da yok.

Oğuzhan, İstanbul maçının hakemine sitemde bulunurken,”Gereksiz kırmızı kart gördüğünüz dile getirdi. Başarılı futbolcu,”Bu maçta haksız yeri atıldım. Bu nedenle tavşanlı maçında forma giyemeyeceğim. Dilerim cezam az gelir.”dedi.

---