Ataşbak, geçtiğimiz ay Antalya'da geçekleştirilen  Avrupa Kupasına  katılan sporcu ve  Muay Thai  Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş ,Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, ve dereceye giren sporcuları  makamında kabul ederek müsabakalar hakkında bilgi aldı.
Özellikle Avrupa şampiyonasına katılan  bayan sporcuların sayısının hızla  artmasının, diğer kadın sporculara model olacağını ifade eden Ataşbak, sözlerine şöyle devam etti;
"Antalya'da gerçekleştirilen Avrupa Kupası yarışmalarında Şampiyon Star Spor Kulübü olarak  7 sporcuyla  katılıp yedisinin'de  madalya kazanması gurur vericidir.Ülkemizin ve kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan Milli Takım ve Bölge Antrenörü Hakan Şahade kutluyorum. Madalya kazanmanın ve kürsüye çıkmanın yanı sıra, kıyafet ve davranışlarla kentimizi iyi temsil eden sporcuları tebrik ediyorum. Büyüklerde Yahya Gökalp , Abdullah Kalkan, Gençlerde Kaan Özden kilolarında Avrupa birincisi olmalarından dolayı kutluyorum. Kentimizden üç Avrupa Şampiyonu çıkmasının gururunu yaşıyoruz. Sporcularımıza desteklerimiz devam edecek.Bu başarılar  alt yapıya büyük örnek teşkil edeceklerine inanıyorum .”

İNCETAŞ: “DÜZENLİ ÇALIŞMAMIZIN MEYVESİNİ ALIYORUZ”-

 Muay Thai Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Adana’da Şampiyon Star Spor Kulübünden derece yapan sporcular ile gurur duyduğunu belirti.
İncetaş, ayrıca diğer sporcuların iki ikincilik ikide üçüncülük elde ederek başarılarının ileriki aylarda yapılacak olan karşılaşmalarda daha' da iyi olacağına  inandığını kaydetti.
Adana’da Muay Thai sporcu ve kulüp sayasının sürekli arttırılması gerektiğini vurgulayarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'tan tesis ve diğer konularda verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Bu arada ziyaret sırasında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'de hazır bulundu.

-Kimler Derece Yaptı?-
Büyükler:57 Kilo Yahya Gökalp ve 71 kiloda Abdullah Kaplan birinci,81 kiloda Bilal Özer ikinci 57 kiloda Hasan Seyhan Delibalda ve 51 kiloda Songül Kaçar üçüncü
Gençler:60 Kilo Kaan Özden birinci , 63,5 kiloda Hüseyin Ayyıldız ikinci