Ataşbak, Kıck Boks Federasyonu Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal, antrenör Naim Ayçiçek'i  ve Sırbistan'ın Belgrat  Kenti’nde geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen artı 70 kiloda Dünya Şampiyonu olan Fulya Ayçiçek’i makamında kabul ederek müsabakalar hakkında bilgi aldı.

Özellikle Dünya şampiyonu bayan sporcuların sayısının artmasının, diğer kadın sporculara model olduğunu ifade eden Ataşbak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Öncelikle sporda gelişmiş bir çok ülkenin sporcuları arasından Kick Light  dalında Dünya şampiyonunda  birincisi olan Fulya Ayçiçek’i kutluyorum. Son yıllarda kentimizde ve ülkemizde Kıck Boks sporunda ki gelişmeler beni mutlu ediyor. İl Temsilcisi Şehmus Baysal ile sporcumuzu babası ve  antrenör olan Naim Ayçiçek'e ile gençleri spora yönlendiren tüm velileri tebrik ediyorum.”

-BAYSAL: “SİSTEMLİ VE DÜZENLİ ÇALIŞMAMIZIN MEYVESİNİ ALIYORUZ”-

Kıck Boks Adana İl Temsilcisi Baysal, Adana’da Fulya Ayçiçeği'nin Dünya şampiyonuolmasından dolayı gurur duyduğunu belirterek, başarılarının süreceğini inandığını kaydetti.

Adana’da Kıck Boks’ta sporcu ve kulüp sayasının sürekli arttığını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'tan tesis ve diğer konularda büyük destek gördüğünü ifade eden Baysal, şöyle devam etti:

“Adana’da ilk kez kulüplerarası Kıck Boks Şampiyonası’nı bizler başlattık. Geçmiş yıllarda çalışacak salon bulamazdık. Şu anda Nihat Geven ve Asım Savaş Spor Salonları’nda ikişer ring ile çalışmalarımızı yüksek tempoda sürdürüyoruz. Sistemli ve düzenli çalışmamızın meyvesini alıyoruz.Sırbistan' ın Belgrat kentinde  gerçekleştirilen dünya şampiyonasında gördük. Bu sezon uluslararası müsabakalar tamamlandı. Ancak, çalışmaları ara vermiyoruz. Bize her koşulda destek olan, istek ve taleplerimizi asla geri çevirmeyen Spor il Müdürü Ataşbaka teşekkür ederiz.”