Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanlığı’nı da yapan Kulüp 2.Başkanı Metin Taylancı ile Adana İnşatçılar Esnaf Odası 2.Başkanı ve Kulüp Genel Kaptanı Hikmet Uzelaltınbulat, Teknik Direktör Teyfik Erol, yardımcıları ve futbolcularını, ESOB Yemekhanesinde kurulan Ahi Evran Sofrası’nda ağırlayan Barışık, daha sonra da makamında sohbet etti.

 Genel Kaptan Hikmet Uzelaltınbulat, işleri nedeniyle aralarında bulunamayan Kulüp Başkanı Mehmet Ali Akgül’ün selamını Barışık’a iletirken, antrenör ve futbolcularını da tanıttı.

 

1993 yılında kurulan Adana İdmanyurdu Bayan Futbol Takımı’nın bugüne kadar Türkiye 2’inciliği, milli takıma sporcu kazandırmak dâhil birçok başarıya imza atarak Adana’yı başarıyla temsil ettiğini belirten Uzelaltınbulat, kulübün yaşatılması için her kesimdendestek beklediklerini söyledi.

 

15 Ekim’de başlayacak 2010 – 2011 sezonunda şampiyonluk hedeflediklerini bunun için de güçlü bir Mersin Camspor’dan orta saha oyuncusu Songül ve savunma elemanı Duygu ile Gölcükspor’dan kaleci Gülizar’ı transfer ettiklerini, ayrıca TFF tarihinde ilk kez Brezilyalı iki bayan futbolcuyu da Adana’ya getirteceklerini ifade eden Uzelaltınbulat, takımın Aksoy Otel’deki 5 günlük kamp sürecinde kendilerine destek veren ESOB Başkanı Kazım Barışık başta olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

 

Teknik Direktör Teyfik Erol da, ESOB Başkanı Kazım Barışık ile Adana Şoförler Odası 2.Başkanlığı döneminde bugüne tanıştıklarını ve kendisini “toplum adamı” değerli bir ağabey olarak gördüklerini belirtirken, “Sayın Barışık, önce insan, sonra esnaf ve spor dostudur. Kendisini Adana’da herkes iyi tanır. Biz de spor camiasında daima saygıyla anar, hürmet ederiz. Kulübümüze ve sporcularımıza gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz”dedi.

 

Birlik Başkanı Barışık ise, kendisinin de gençlik ve askerlik döneminde sporun içinde olduğunu ve 57 kg’da Adana ve Türkiye Şampiyonlukları bulunduğunu belirtirken, “Sporda asıl olan azim ve çalışmadır. Takım oyununda ise sevgi ve bütünlük önemlidir. Sizler de başarı için birbirinizi sevin ve birlik olun. Kenetlendiğiniz zaman sizi kimse ayıramaz. Takım oyunuyla başarıyı yakalayacağınıza inanıyor, şimdiden yeni sezonda başarılar diliyorum”diye konuştu.