Osman Yereşen Spor Tesislerinde Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Teknik Direktör Levent Eriş ve sporcularla bir araya gelen Başkan Çelikcan Adana’nın her iki güzide kulübünün de artık süper ligde olmasını gerektiğini belirtti. Başkan ve futbolcuları elleriyle tatlı yediren Başkan Çelikcan haftalardır süren şansızlığın artık sona ermesi dileğinde bulundu.

 

Adanaspor’un pazartesi günü yapacağı Denizlispor maçı öncesi takıma başarılar dileyen Başkan Çelikcan ‘Her iki takımımızda PTT 1. Lig de başarıyla mücadele ediyor.  İnşallah her 2 takımızda bundan sonra başarılı sonuçlar alarak hedeflerine ulaşırlar. Takımlarımız süper lige çıktığı zaman Adana ekonomik olarak ta canlanacaktır. Bir hareketlilik kazanacaktır. Bundan tüm Adana halkı kazanacaktır.  Bunun için Adana halkı olarak takımlarımıza sahip çıkmamız gerekmektedir. ‘şeklinde konuştu.

 

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül takım olarak ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini belirterek ‘Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bu günlerde her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Futbolcularımız da ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. Sezon sonunda inşallah mutlu sona ulaşırız.’dedi.