Demirspor aşkı dillere destandır. ADS kalbin tek ziyaretçisidir. Bu başka değişle büyük bir aşk hikayesidir. Yıllardır süre gelen aşk hikayesinde sevenler yeri geldi acı çekti, yeri geldi mutlu oldu. Ancak, şimdi herkes mutlu ve huzurlu. Demirspor iyi mücadele veriyor, iyi neticeler alıyor, sahadan başı dik ayrılıyor ve her şeyden önemlisi sevenlerini mutlu ediyor.
Denizlispor karşılaşması geçtiğimiz cumartesi günü oynandı. 14.00’da başlayan karşılaşmayı TRT naklen olarak yayınladı. Tribünler dolacak mı dolmayacak mı düşünceler içerisinde sevenler yine bir araya geldi ve 5 Ocak stadını doldurdular. Kesinlikle Aşk’ın önünde hiçbir engel duramıyor. Demirspor sevenleri takımlarını yalnız bırakmadılar.
  11 bin 530 Demirsporlu 5 Ocak stadına gelirken takımlarını yalnız bırakmama adına, verdikleri o mücadelede destek olma adına stada koştular. Demirspor futbolcusu da gerekeni sonuna kadar yaptı. İyi mücadele ettiler ve karşılığını galibiyet olarak alıp tribünlere sevgi merdiveni olarak uzattılar. Ve sonuçta aşıklar 5 Ocak stadında buluştu.
--------------
Nurullah’a her türlü kefilim...

Kaptan Erman, yeni transfere tanıtımı böyle yaptı. Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Denizlispor maçı öncesinde Nurullah stat zeminine kaptan Erman ile birlikte çıktı. Kaptan hem taraftarı hem de stadı Nurullah'a tanıttı. Yeni transfer çok heyecanlıydı. Kaptan Erman ise,"Nurullah'a kefilim. Gücümüze güç kattı. Bundan sonra daha da güçlendik."dedi.
--------------
Roger, soluğu soyunma odasında aldı
Adana Demirspor'un Kamerunlu futbolcusu Roger son bir günde çok şeyler yaşadı. Transferi tehlikeye girdiğinde göz yaşlarına hakim olmayan Roger, "Demirspor'dan gitmek istemiyorum" ifadesini kullanmıştı. Transferi gerçekleştiğinde ise havalara uçan Kamerunlu daha sonra Denizli maçında arkadaşlarını izledi. Maç kazanılınca soyunma odasına giden Roger, tüm arkadaşlarını ve teknik heyetini kutladı.
Yine rakip daha pahalı…

Adana Demirspor yönetim kurulu bu sezon kaliteli ama ucuz bir kadro oluşturdu. Demirspor’un her rakibi mutlaka para olarak daha üstte kalıyor. Son oynanan maçta rakip denizlispor’da Demirspor’dan daha pahalı bir takım olmuşturmuş. İlkonbir değerlerine gore Demirspor 2.10 Milyon ero, denizlispor ise 3.55 Milyon euroluk takım oluşturmuş.
Demirspor daha yaşlı
Demirspor-Denizlispor maçının ardından istatistiklerde öne gelmeye başladı. Demirspor Denizlispor’u 2-1 yenerken Denizlispor’da üç oyuncu kırımızı kart gördü. Teknik direktörleri de tribüne yollandı. Yaş ortalaması anlamında Demirspor’un ortalaması 27…Denizlispor’un ortalaması ise 26…Demirspor’da yaş ortalamasını Erman, Hüseyin, Özgür gibi oyuncular yükseltiyor.
Daha çok çalışmamız gerekecek

Teknik direktör Mustafa Uğur, “Bu sezon ik defa geriden gelerek böyle bir müsabaka kazandık. Gönül isterdi ki rakip 9 kişi kaldıktan sonra daha farklı skor elde edelim. Ama bazı maçlar böyle kazanılır. En azından galibiyet güzel oldu. Oyuncularımı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte galibiyet serisi devam eder. Bundan sonraki süreçte de daha çok hazırlanmamız gerektiği kanaatindeyim. Kalan 14 maçın kolay geçeceği kanaatinde değilim. Önemli olan nasıl iyi oynarken kaybettik, umudumuzu yitirmedik, kötü oynarken de kazanıyorsak sorun yok.” şeklinde konuştu.