Adana Demirspor bugün Kahramanmaraşspor’u ağırlıyor. Ligde 15. Sırada bulunan mavi lacivertlilerin şimdiye kadar sadece 2 galibiyeti var. Bu durumdan kurtulmak ve galibiyet hasretine son vermek isteyen mavi lacivertliler Kahramanmaraşspor karşılaşmasına bu havayla çıkacaklar. İyi bir başlangıç yapmak isteyen Şimşek, Milli maç arasını da iyi değerlendirmişti.

SABIRLI OLACAĞIZ

Takımın teknik patronu Mustafa Uğur, bu sezon ilk kez takımının başında maça çıkacak. Manisa maçı öncesinde göreve gelen Uğur, evraklar yetişmeyince maçı tribünden izlemişti. Şimdi ise Maraş maçıyla start verecek. Hayli sıkıntılı bir süreçte görev alan teknik direktör Mustafa Uğur, takımının galibiyetine inanıyor.

Sabırlı oynayacaklarının altını çizen Mustafa Uğur,”Bizim için önemli olan maçı kazanmak. Maçın bitiminde soyunma odasına galip gelen ekip olarak biz girmek istiyoruz. Buna yürekten inanıyorum. İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Oyuncularımın kalitesinden yana hiç şüphem yok. Kahramanmaraşspor’u yenip seri yapmak istiyoruz.”dedi.

BAŞKAN TUNCEL MAÇA GELECEK Mİ?

5 Ocak Stadı’nda son oynanan ve berabere biten Karşıyaka maçının ardından taraftarlarla dialoğa giren Başkan Mustafa Tuncel, sözlü olarak istifa ettiğini açıklamıştı. Ancak yönetim, Başkan Tuncel’in istifasını kabul etmemişti. Şimdi ise merak edilen başkan Mustafa Tuncel’in bugünkü maça gelip gelmeyeceğiz. Zira bu konuda henüz açıklama yapmadı.

En son Buca galibiyeti…

Mavi lacivertliler ligde son olarak Bucaspor’u zor da olsa yenme başarısını göstermişti. Bu maçtan önce de iç sahada Gaziantep belediyespor’u yenen mavi lacivertliler ligde başka galibiyeti yok. Son derece kötü bir grafik çizen Adana Demirspor, özellikle de deplasmanda bu başarıyı gösteremedi. Dolayısıyla takım ligin altına yerleşti.

Rostand yok

Takımda son idman dün yapıldı ve maç saati bekleniliyor. Kart cezalısı Rostand bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlık anlamında ise Yiğitcan iyileşti. Bu oyuncu son iki gündür idmanlara katılıyor. Erçağ da aynı şekilde iyileşirken tüm idmanlara katıldı. Erçağ,takımdan uzun süre uzak kaldığını açıklarken,”İstemediğimiz yerdeyiz ama bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.”diye konuştu.

Burak Keskin Maraş’ı bekliyor

Demirspor’un önemli oyuncularından olan Burak Keskin, Kahramanmaraşspor maçını sabırsızlıkla bekliyor. Tüm hazırlıkların yapıldığına dikkat çeken Burak Keskin,”Kötü bir süreç yaşadık. Artık bunun sonuna geldiğimizi düşünüyorum. Artık takım halinde yeni hocamızla beraber Kahramanmaraşspor maçında istediğimiz galibiyeti almak istiyoruz. Artık iyi günleri görmek istiyoruz.”şeklinde konuştu.