Hazırlıklarını tamamlayan mavi lacivertliler artık maç saatini bekliyor. Şuan ligin lideri olan İstanbul Belediyespor her hattıyla önemli bir rakip durumunda.

Kadrosunda Doka, Mehmet Batdal, Mustafa Sarp ve Murat gibi önemli isimleri barındıran İstanbul ekibi, şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. Teknik direktör Ercan Albay da bu konuda gerekli tedbirlerini aldı.

Daha önce Ercan Albay ile Orduspor’u yenen mavi lacivertliler tam anlamıyla taktik savaşı verdi. Tüm rakipleri iyi etüt eden teknik direktör Ercan Albay, İstanbul takımıyla ilgili de gerekli çalışmayı yaptı.

------------------------------------------------------------------------

Kutluhan Bilgiç yönetecek


Adana Demirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Karşılaşma 14.00’da başlayacak ve TRT’den naklen yayınlanacak. Kutluhan Bilgiç son olarak PTT 1.liginde 8 Mart tarihinde Orduspor-Denizlispor maçını yönetti ve bu maçı ev sahibi takım 3-0 kazandı. Kutluhan Bilgiç’in yardımcılıklarını ise Sakarya bölgesinden Ömer Faruk Yeşil ile Ardahan bölgesinden Özgür Ertem yapacaklar.

---------------------------------------------------------------------------------

Kale arkasına bayanlar ve çocuklar alınacak

Adana Demirspor-İstanbul Belediyespor karşılaşmasında yönetim kurulu bayanları ve çocukları güney kale arkasına alacak. Sembolik olarak biletlerden 1 tl alınacak.

Başkan Selahattin Aydoğdu, taraftarımızla bir bütün halinde hareket edeceklerini dile getirirken,”İstanbul maçında gerekli desteği mutlaka göreceğiz. Artık bayanlar ve çocuklarda maça ücretsiz girebilecekler.”dedi.

Rıdvan’ın dışında eksik yok

Zorlu İstanbul maçı öncesinde Demirspor’da eksik futbolcu bulunmuyor. Sadece Rıdvan’ın sakatlığı sürüyor. Bu oyuncu da ligin ilk maçında sakatlanmıştı. Hal böyle olunca da Demirspor ideal kadrosuyla maça çıkacak.

Takım kaptanı Efe, gerekli çalışmaları yaptıklarını anlatırken,”Güçlü bir rakiple oynayacağız. Uzun yıllar İstanbul Belediyespor’un kaptanlığını yaptım. Ancak biz de yabana atılacak bir takım değiliz.”diye konuştu.