Umudunu kaybetmeyen mavi lacivertliler , aynı hedef doğrultusunda yeniden umutlarını yeşertirken deplasmanda Kartalspor'u yenmek istiyor. rakibin durumuna pek aldırmayan mavi lacivertliler kesinlikle 3 puan alıp play-off'a iyi bir adım atmak istiyor.

SON ÇALIŞMAYI YAPTILAR

İstanbul'a cuma giden Adana Demirspor son idmanını dün yaptı. Takımda genel olarak moraller yerinde. Teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, Kartalspor'un durumunun kendilerini ilgilendirmediğini dile getirirken, "Bizim kazanacağımız çok hedef var. Bunlardan ilki Kartalspor, rakibimizin durumu alt sıralarda ama bizimde acil 3 puana ihtiyacımız var."dedi.

ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

Maçın oynanacağı  Radyo Seymen Kartal Stüadyumunda zeminin bozuk olması teknik heyeti düşündürüyor. Stadın fiziki durumu ve zeminin olumsuzluğuna göre teknik direktör Mustafa Uğur, tedbir alacak.  Mustafa Uğur,"Aslında hiç bir bahaneye sığınmıyoruz ama bizim gibi pas yapan bir takım için de zemin çok önemli. Her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz."şeklinde konuştu.

--------------------------------------

İstanbul Tayfası ziyaret etti

Adana Demirspor'un önemli taraftar gruplarından İstanbul tayfası takımı Pendik Stadı'nda yaptığı idmanda ziyaret ettiler. Teknik heyet ve futbolcularla sohbet etme imkanı bulan İstanbul tayfası yöneticileri,"Sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Kartalspor'u yeneceğinize sonuna kadar inanıyoruz. " dediler. teknik heyet ve futbolcular da teşekkür ettiler.

----------------------

Aytekin Durmaz yönetecek

Bugün oynanacak olan Kartalspor-Adana Demirspor karşılaşmasını Balıkesir bölgesinden Aytekin Durmaz yönetecek. Yardımcılıklarını ise Rize bölgesinden Mehmet Kısal ile Kayseri bölgesinden İlyas Emektar yapacak.  Radyo Seymen Kartal stadında oynanacak zorlu maç 14.00'da başlayacak.

------------------

Özgür yok, Yusuf kontrolde...

Takımda zorlu Kartalspor maçı öncesinde sadece Özgür Öçal yok. Sağ kanat oyuncusu  sakatlıkta üçüncü haftaya girerken tedavisini İstanbul yaptırıyor. Yine sakatlıktan yeni kurtulan Yusuf ise doktoruna kontrol için İstanbul'a geldi. Her iki oyuncu da Kartalspor maçında takımı tribünden izleyecek.

--------------------

Konya 46, Karşıyaka 44 yaptı

PTT 1.liginde dün önemli bir maç oynandı. Play-off grubunu ilgilendiren zorlu maç İzmir'de oynandı ve Karşıyaka ile Torku Konya karşı karşıya geldi. Bu önemli maçta Torku Konya 1-0 öne geçmesine rağmen maçın 90 dakikası1-1 sona erdi. Böylelikle Torku Konya puanını 46'ya, Karşıyaka ise 44'e yükseltti.