Mavi lacivertliler çeşitli mesajlar verdiler. Mavi lacivertliler, “Cumhuriyet’in kuruluşunun 90.yıldönümünde, 29 Ekim’i yürekten kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Cumhuriyetimizin kuruluşuna emek veren tüm şehitlerimizi, şükran ve saygıyla anıyoruz.”dediler.

Adana Demirspor Kulübü Teknik Ekibi ve futbolcuları bir araya gelip Türk bayrağını açtılar.

Junıor nereye koşuyor?

Demirspor’un Brezilyalısı bu yıl bir türlü istikrarı yakalayamadı. Açıl bir dille, geçen yıl ki Junıor’un yerinde yeller esiyor. Bu sezon istediği gibi futbol oynayan ve daha doğrusu kendine oynayan Junor’daki o istek ve arzu henüz yerini bulmadı.
Tribünlerin de sabrını zorlayan Junıor, golden de oldukça uzak bir görüntü veriyor. Taraftarların tepkisiyle karşı karşıya kalan Brezilyalı için söylenen, “Biraz daha takım için mücadele vermeli. Arkadaşlarına uyum sağlamalı. “şeklinde.

Bülent Çenet yönetecek

Adana Demirspor bugün Türkiye kupasında Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı Osmaniye bölgesinden Bülent Çenet yönetecek. Yardımcılıklarını ise Hatay bölgesinden İlker Karaciğer ile Mersin bölgesinden Mithat Levent yapacaklar. Maç Niğde 5 Şubat stadında 13.30 başlayacak. Demirspor Niğde’ye dün gitti.

Yedek ağırlıklı çıkacaklar

Teknik direktör Yücel İldiz, Türkiye kupası karşılaşmasında takımını Niğde Belediyespor’a karşı yedek ağırlıklı çıkaracak. As oyuncularını Orduspor maçı için Adana’da bırakan teknik direktör Yücel İldiz, daha az forma şansı bulmuş oyuncularını sahaya sürecek.
Teknik direktör Yücel İldiz, galip gelmek istediklerini söyledi. Demirspor’un 18 kişilik kadrosu şöyle:
Özgür, Şener, Emre, Erdi, Burak, Kerem, Mesut, Junıor, Ferhat, Yunus, Gökhan, Yusuf, Kamil, Raşit, Aybars, Nurettin, Yiğitcan, Tolga.