Aytaç Durak tesislerinde yapılan çalışmalarda futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlemlendi. İdman öncesinde teknik direktör Mustafa Uğur oyuncularıyla kısa süren bir toplantı yaptı. Yenilgiyi unutmaları gerektiğinin altını çizen teknik direktör Mustafa Uğur, derbi maça odaklanmalarını istedi.

Hüseyin ile Ufukhan döndü…

Takımın tecrübeli oyuncularından Hüseyin Çimşir ile Ufukhan, cezalı olmaları nedeniyle Erciyes maçında forma giyememişlerdi. Her iki oyuncunun da cezası sona erdi ve Adanaspor maçında takımdaki yerini alabilecekler. Bu iki oyuncunun dışında Taha ile Junıor, cezalı olmaları nedeniyle Adanaspor maçında tribünde oturacaklar.

Gözler ortaalanda

Özellikle son üç maçta Adana Demirspor’un orta alanı sıkıntı yaratıyor. Sürekli buradaki isimler zorunlu olarak değişirken rakip ataklarını bir türlü önlemez duruma geldiler. Son oynanan Erciyes maçı buna en basit örnek. Bu bölgede özellikle Hüseyin ile Roger’in zorunlu olarak oynayacağı görülüyor.  Teknik heyet bu bölgeyle ilgili çalışmalar yapıyor.

Junıor özür diledi

 Geçtiğimiz pazartesi oynanan zorlu Kayseri Erciyes maçında direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Brezilyalı golcü özür diledi. Kırmızı kartı haketmediğini dile getiren Junıor,"Hakeme tükürmedim. Yere tükürdüm ancak hakem kendisine yönelik algıladı. Orta  hakeme bana tükürdü ifadesini kullandı ve kırmızı kart gördüm. Bundan dolayı özür diliyorum."dedi.

Takımını yalnız bırakmaktan dolayı çokm üzgün olduğunu anlatan Junıor,"Kesinlikle böyle olmamalıydı. Benden ziyade Kayseri Erciyes takımına yenilmemiz beni daha çok kahrediyor. Dilerim az bir ceza ile kurtulurum. Adanaspor maçında tribünde olacağım. Takım arkadaşlarımı buradan destekleyeceğim. Dilerim kötü gidişata burada son veririz. İyi oynayacağımızı düşünüyorum. "dedi.