Susar ile Ziyapaşa Park Otel’de bir araya gelen Özdemir Plaza sahibi Naci Özdemir 70 bin TL, Çukurova Mefruşat Dış Ticaret’in sahibi Bülent Aparı da 10 bin TL tutarında kombine bilet aldılar.

Adana’daki tüm işadamlarının ulu çınara destek olmasını isteyen işadamı Özdemir, “Ben Diyarbakır Hani doğumluyum. Ancak Adana’da yaşayıp, Adana’da kazanıyorum. Ayrıca Demirsporluyum. Bu nedenle değerli arkadaşım ve hemşehrim Müslüm Susar’ı arayıp tarihi kulübümüze sahip çıkıp destek olmam istediğimi ilettim. Adana Demirsporumuza biraz da olsa katkı koyduysam ne mutlu bana” diye konuştu.

Takımın Süper Lig’e çıkması için çok büyük mücadeleler veren Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kuruluna gereken desteği vermek gerektiğini bildiren işadamı Aparı ise, “Adana Demirporumuz çocukluğumuzun takımıdır. Gücüm, kudretim ölçüsünde takımıma destek verdiğim için çok mutluyum” dedi.

Her iki işadamına da destekleri için sonsuz teşekkür eden Adana Demirspor Kulübü Muhasip Üyesi, Hukuk-İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar da,”Mustafa Tuncel başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu olarak tarihi kulübümüzü süper lige çıkarmak üzere göreve geldik. Böyle bir başkan ile çalıştığımız için ayrıca çok şanslıyız. Bu anlamda kulübümüzün kombine biletlerinden satın alarak bizlere destek olan değerli büyüklerim, ağabeylerim Naci Özdemir ve Bülent Aparı’ya çok teşekkür ediyor, kendilerine işlerinde başarıla diliyoruz” şeklinde konuştu.