Vatan Şaşmaz ve Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı gecede, Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı açıklamada, Adanalı ve Adana Demirsporlu işadamlarını, mavi lacivertli takıma destek olmaya davet etti. Başkan Serin, takıma maddi manevi destek veren ve balonun düzenlenmesinde yardımcı olan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti. Geceye Adana Demirspor As Başkanı Ali Uğur Akbaş, eşi Yeliz Yeşilmen’le katıldı. Konuşmaların ardından Adana Demirsporlu futbolcuların imzaladığı futbol topu ve forma açık arttırmayla satıldı. Futbol topunu 20 bin TL'ye Mehmet Yürekli, formayı ise 35 bin TL'ye İlhan Öztürk satın aldı.

HANDE YENER, RENK KATTI

Baloda sahne alan Hande Yener izleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Dansçılarıyla sahneye çıkan ve şarkılarını seslendiren Hande Yener'i davetliler ayakta alkışladı. Yener, Adana Demirspor atkısı takarak, mavi lacivertli takımın 72'inci yılı kutladı.

Gecede sahne alan oryantal Didem, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un balo salonuna giurmesi sırasında dansını yarıda kesti. Didem, menajerinin 'Bu şarkıdan sonra bitiriyoruz' diye sahneye seslenmesinin ardından, dansı yarıda bırakarak sahneden ayrıldı.