Adana Demirspor ligde son 5 maçında istediği neticeleri alamadı. Sadece Torku Konya ve Adanaspor maçlarından birer puan çıkaran mavi lacivertliler için Şanlıurfaspor karşılaşması bir başka değişle diriliş maçı olacak. Bu maçın sonucu Demirspor'un hedefini de belirleyecek. takımda her anlamda hazırlıklar ztamamlandı.

Son olarak denizlispor'u 5 Ocak stadında yenen ve bu maçtan sonra galibiyete hasret kalan Demirspor teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncuları mercek altına aldı. Hüseyin'in takıma katılmasıyla beraber rahatlayan Mustafa Uğur,"Yenmek istiyoruz. Kötü günleri geride bırakacağız."diye konuştu.

----------------------

Hüseyin imdada yetişti...

Ön liberoda Roger'in geçen hafta kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesinin devamında bu bölgede Taha yalnız kalmıştı. taha'nın da formsuzluğunun ön plana çıktığı bu dönem Hüseyin Çimşir'in sakatlığının sona ermesi teknik heyeti rahatlattı. Bu oyuncu bu hafta idmana katıldı ve Şanlıurfaspor maçının kadrosuna girecek. Hüseyin ile ilgili son kararı teknik heyet verecek.


--------------------------------

Burak Keskin İzmir'de


takımın başarılı stoperi Burak Keskin'in sakatlığı sürüyor. Geçtiğimiz hafta Manisa maçında formasını giyemeyen Burak Keskin, hafta içi idmanlarına katıldı. Bu hafta da riskedilmeyecek olan Burak Keskin, tedavi amaçlı İzmir'e gönderildi. Çarşamba gününe kadar İzmir'de tedavi görecek olan Burak Keskin daha sonra Adana'ya gelecek.

---------------------------

Şanlıurfaspor maçı 19.00'da


Bugün oynanacak olan Adana Demirspor, Şanlıurfaspor karşılaşması 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Yardımcılıklarını ise Manisa bölgesinden Cumhur Altay ile İzmir bölgesinden Şenol Ersoy yapacak... Adana Demirspor bu sezon özellikle hakem konusunda şansı hiç gülmedi.

-----------------------------------

Roger cezalı, Burak keskin sakat...


Şanlıurfaspor maçı öncesinde Demirspor'da iki önemli eksik var. Manisa maçında kırmızı kart gören Roger ile sakatlığı süren Burak Kesin, Şanlıurfaspor maçında forma giyiemeyecek. Demirspor'da başka eksik futbolcu bulunmuyor. Burak Keskin, sakatlığının boyunun hafta içinde netleşeceğini dile getirdi.