İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve kampın ardından Adana'da çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Ekrem Al,"Biz takım olarak lige hazırız. Taraftarımızın desteğiyle ilk maçımızı kazanmak ve lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"dedi.

Ergin de iyi görüntü verdi

Turuncu-Beyazlı takımın yeni transferi Ergin Keleş kısa zamanda takıma uyum sağladı. İkinci kampa katılan ve ardından Adana'daki çalışmalarda adından söz ettiren Ergin Keleş, Tiago Bezerra gibi iyi bir görüntü verdi. Tecrübeli golcü zaman zaman Ümit Tütünci ile çift forvet oynuyor, bazen de kenarda da oynayabiliyor. Başarılı golcü Ergin Keleş antrenmanlarda taraftarın da kısa zamanda gönlünde taht kurmayı başardı.. 
Konya nihayet Kibong'a lisans çıkardı

Torku Konyaspor nihayet Kibong'un lisansını çıkardı. sezon Adanaspor'un formasını giyen Kibong'un cuma akşamına kadar fesihi yapılmamıştı. Konyaspor ekonomik anlamda da Adanaspor ile anlaşmasına rağmen Kibong'un lisansını cuma akşamı çıkarttı. Turuncu-Beyazlı takım buna karşın Kibong'un sözleşmesi fesh edilmediği için cuma gününe kadar Fabiano Oliveria'nın lisansını çıkaramamıştı. Ancak, Kibong, Konyaspor ile 2016 tarihine kadar sözleşme imzaladı ve Adanaspor'un yabancı kontenjanı açıldı..

Yabancı kontenjanı açılınca Fabiano'nun lisansı çıktı

Adanaspor 2013-2014 sezonunda ilk resmi maçını pazartesi akşamı kendi sahasında Orduspor ile yapacak. Turuncu-Beyazlı takımın yeni transferi Fabiano Oliveria'nın lisansı cuma akşamına kadar çıkmamıştı. Konyaspor, Kibong ile sözleşme imzalayıp lisans çıkarınca Adanaspor'un yabancı kontenjanı açıldı. Turuncu-Beyazlı takım da dün Brezilyalı golcü Fabiano Oliveria'nın lisansını çıkartarak kadroya dahil etti..

25 oyuncunun lisansı çıktı

Adanaspor'da yeni sezonla ilgili 25 futbolcunun lisansı çıktı. İşte lisansı çıkan 25 futbolcu: Ahmet Bahçıvan, Ahmet Dereli, Ali Zorlu, Tuna Üzümcü, Aykut Kıratlı, Berk Neziroğulları, Cem Özdemir, Ergin Keleş, Fabiano Oliveria, İlkem Özkaynak, Merthan Açıl, Sami Can Keskin, Okan Salmaz, Onur Aksar, Ömer Karancı, Rahman Oğuz Kobya, Talha Mayhoş, Tayfun Aksoy, Tiago Bezerra, Tolgahan Acar, Ümit Tütünci, Veli Kızılkaya, Yasin Yılmaz, Yaşar Memişoğullarından, Yiğitcan Gölboyu

Kalede Yaşar oynayabilir

Kartepe kampında sakatlanan kaleci Tolgahan Acar'ın durumu net değil. Takımla birlikte idmanlara çıkmasına karşın Tolgahan Acar'ın Orduspor ile oynanacak olan maçta oynayıp oynamayacağı henüz netleşmedi. Şu anki görüntüyle büyük olasılıkla kalede Yaşar Memişoğullarından'ın forması giymesi bekleniyor. Orduspor maçında Tolga'nın oynama ihtimalinin zayıf olduğu ifade edilirken, bu maçı yetişmesi içinde yoğun çaba harcanıyor.