Adanaspor’da sürpriz gelişmeler devam ediyor. Giresunspor maçının ardından Teknik Direktör Levent Eriş ile yollar ayrılmıştı. Ancak Levent Eriş’in yönetime sunduğu istifa kabul edilmedi. Adanaspor, Alanyaspordeplasmanı dahil yoluna Levent Eriş ile devam etme kararı aldı.

Perşembe akşamı Adana’ya gelen Adanaspor Başkanı Bayram Akgül Çatalan Tesisleri’nde Eyüp Arın’ınyönettiği antrenmanı izledi. İdman bitmeden tesislerden ayrılan Başkan Bayram Akgül, aynı akşam Teknik Direktör Levent Eriş ile görüştü ve istifasını kabul etmediğini açıkladı.

Cuma günü saat 14’te yapılan antrenman öncesinde Başkan Bayram Akgül ile Teknik Direktör Levent Eriş, Osman Yereşen Tesisleri’nde biraraya geldi. İkili arasında yapılan uzun süreli görüşme sonrasında yola devam kararı çıktı. Takım içerisinde bir takım önlemler alınması bekleniyor.

 

Uzel'den resmi açıklama

 

Adanaspor'dan resmi açıklama geldi. Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel şu açıklamayı yaptı:

Giresunspor maçından bir gün sona Teknik Direktörümüz Levent Eriş istifasını yönetim kurulumuza sunmuştur.Başkanımız Bayram Akgül Perşembe günü akşam Adana’ya gelerek Levent Eriş ile yaptığı görüşmenin ardından istifasını kabul etmediğini söyleyerek görevine devam etmesini istemiştir.Hocamız bugün itibarı ile yeniden takımın başında antrenmanlara çıkmaya başlamıştır.

 

Eriş idmana çıktı

 

Turuncu-Beyazlı takımda Teknik Direktör Levent Eriş 2 gün aradan sonra tekrar idmana çıktı. Eriş’in istifası Başkan Bayram Akgül tarafından kabul edilmedi ve Alanyaspor maçı öncesi Levent Eriş tekrar takımının başında antrenmana çıktı. Adanaspor’u Çarşamba günü Cevdet Çapar, Perşembe günü Eyüp Arın çalıştırmıştı.

Takım bugün gidiyor

Giresunspor mağlubiyetinin ardından sıkıntılı bir dönem geçiren Adanaspor’da sular duruldu. Alanyaspormaçının hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor bugün sabah uçağıyla Adana’dan ayrılacak. Turuncu-Beyazlı takım Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın ter idmanını Alanya’da yapacak.

Hakem Deniz Ateş Bitnel

Alanyaspor-Adanaspor maçının hakem Deniz Ateş Bitnel. İstanbul bölgesi hakemi Deniz Ateş Bitnel son olarak Adanaspor’un geçen sezon Fethiyespor ile deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmayı yönetti. Bitnel’in yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Dördüncü hakem ise Deniz Kükrek.