Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz,  vatandaşların ilgi duyduğu her alanda kurslar açtıklarını, hedeflerinin vatandaşları meslek sahibi edindirmek ve boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmek olduğunu söyledi.

Açıkgöz, Gençlik Merkezi’nde  bağlama ve gitar kurslarının devam ettiğini, diğer etkinlerin ise belirli günlerde verildiğini belirtti.

Gitar kursu Bilal Tan Tipi tarafından haftanın çeşitli günlerinde toplamda 140, bağlama kursu ise İlker Yalgın tarafından toplamda 45 gence kurs verildiğinin altını çizen Açıkgöz, aynı zamanda haftanın belirli günlerinde ney, ebru, kesim, keman, bilgisayar ve satranç
 kurslarının devam ettiğini kaydetti.

 

-KURSA KATILAN GENÇLERİN UFKU AÇILIYOR-

 

Açıkgöz, kurslara katılmak isteyenlerin,  Gençlik  Merkezi’ne giderek  kayıt yaptırabileceğini ifade eden Açıkgöz,  şöyle devam etti:

“Kurslara katılım ne kadar fazla olursa, bizler de fazlasıyla mutlu oluyoruz. Gençlerimizin böyle etkinliklere katılımını sağlamak gelecek için bizleri de gururlandırıyor. Kursa katılan gençlerin ufku açılıyor, geleceğe güvenle bakıyorlar, arkadaş çevreleri artıyor, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak duruyor ve ailelerine , ülkeye yararlı vatandaş oluyorlar.’’