Karataş Bahçe plajında gerçekleştirilen etkinlikler  29 Ekim Cumartesi günü surf-custing ve at çek yarışmaları  ile başlarken 30 ekim Pazar günü Motocross yarışları ve Off-road gösterileri ile devam ederek düzenlenen yarışlarda derece elde  edenlere ödülleri takdim edildi .

Yarışmaların heyecanlı gösterilerine sahne olan,  Motocross ve off-road gösterileri izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken,  yarışmacılar için oluşturulan zorlu etaplar heyecan duygusunu biraz daha artmasına neden oldu .

Etkinliklerin düzenlenmesinde büyük emek sarf ederek verdikleri destek sebebi ile Çubader , Çemk ve Adana Off-road kulüplerine teşekkür plaketleri  Karataş Belediye Başkan Vekili Ali Durnaoğlu tarafından verildi .


Gerçekleştirilen etkinliklerin Karataş’ın tanıtılmasında büyük önem arz ettiğini dile getiren Başkan vekili Ali Durnaoğlu , yarışmalara farklı illerden katılan yarışmacılara ,etkinliğe vermiş oldukları destekleri sebebi  ile Çubader Başkanı Tuluhan Torun’a, Çemk  Başkanı Ahmet Bülent Aladağ’a ,Adana Off-Road Kulübü ve 01 Of-Road Kulübüne teşekkürlerini ileterek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılını kutladı .