Ankaragücü galibiyeti Adana Demirspor'a adeta ilaç gibi geldi. 6 Haftalık kötü bir sürecin devamında başkent deplasmanında alınan bu 3 puan takımın oksijen ihtiyacını giderdi. Adana'ya mutlu dönen mavi lacivertliler hem moral kazandı hem de Bucaspor karşılaşmasına daha umutla bakmaya başladı.

Transferde olsun idmanlarda olsun takımı bir an olsun yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyesi Şerif Güler,"Kötü bir ikinci yarı yaşadık. Bu süreç bizleri hayli üzdü. İnanın beklemediğimiz bir durumdu ama geride kaldı diye düşünüyorum. Bana göre bu süreç Ankaragücü maçıyla bitti. Neden derseniz, artık uyum sorunu da kalmadı takımda."dedi.

Bucaspor maçına değinen Şerif Güler,"Bu karşılaşmayı yendiğimizde önümüz açılacak. Daha doğrusu Ankaragücü galibiyetinin sağlaması olacak. Bu haftaki sonuçlarda hep lehimize. Bizim mücadeleci gücümüz çok iyi. Bucaspor maçının ardından inşallah galilibiyet alırsak yarışın içinde oluruz."diye konuştu.

Junıor'a alkışlarını gönderen Şerif Güler,"Eski günlerine döndü. Şuan 12 gol attı. Daha da atacak. Junıor'un yanı sıra Ufukhan, Ramazan, Sinan ve diğer oyuncular gerçekten iyi mücadele ettiler. takım daha iyi olacak. sakatlıkların iyileşmesi bizim lehimize oldu. Bundan sonra Buca maçı bizim için olmazsa olmaz oldu."şeklinde ifade kullandı.

------------------------------------------------------------

Takım bugün toplanıyor

 

Adana Demirspor'da galibiyetle biten Ankaragücü maçının ardından  Pazartesi günü oynanacak olan Bucaspor karşılaşmasının hazırlıkları bugün başlayaak. Öğleden sonra yapılacak antrenmanla bu maçın hazırlıkları start verilecek. teknik direktör Mustafa Uğur'un idman öncesinde oyuncularıyla toplantı yapması bekleniyor. teknik direktör Mustafa Uğur, maçın ardından oyuncularını kutlamıştı.

---------------------------------------------

Attığı kadar yedi...

 

PTT 1.liginde  27 hafta geride kaldı. Bu süre içerisinde Adana Demirspor için ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Mavi lacivertliler rakip kaleye 41 gol atarken, kalesinde de 41 gol gördü.  takım savunmasındaki zaafiyeti bir türlü gideremeyen Adana Demirspor'un bu durumu taraftarları endişelendiriyor.  Grupta Ankaragücü 50 golle en fazla gol yiyen takım olurken ikinci takım ise 41 golle Demirspor oldu.

---------------------------------

Ramazan eldivenleri sevdi

 

Taraftarın sevgilisi kaleci Şener, formsuzluğu nedeniyle yedek kulübesine adeta demirledi. Şener'in formsuzluğuyla birlikte eldivenleri giyen Ramazan, performansıyla beğeni kazanıyor.  Özellikle son maçlarda kaleye geçen ramazan, sadece Ankaragücü maçıyla birlikte uzun haftalar sonra galibiyet sevinci yaşadı.  Tecrübeli eldiven, takımın daha iyi olacağını söylerken, "İyi günler bizi bekliyor. Sıkıntımız yok."dedi.

----------------------------------

Evlat rakip olacak...

Bucaspor'un kalesini bilindiği üzere Ömer Kahveci koruyor. Başarılı kaleci aynı zaman Ümit Milli kadrosuna da alındı. Demirspor altyapısından yetişen başarılı kaleci, Bucaspor'a yani Süper lige transfer olmuştu. Ömer Kahveci, pazartesi günü oynanacak zorlu maçta yetiştiği takıma karşı yani Adana demirspor'a karşı forma giyecek.    Ömer Kahveci, profesyonelliğin bir cilvesi olarak bu durumu yorumladı.