Çelikoğlu, geçen hafta içinde 11 otobüsle 437 üyenin Kayseri’ye, 225 üyenin de Şanlıurfa’ya götürüldüğünü, bunun yanı sıra çevre il ve ilçelere günü birlik gezilerin gerçekleştirildiğini, gezilere büyük ilgi olduğunu kaydetti.

-GEZİYE KATILANLAR YENİ DOSTLUKLAR EDİNİYORLAR-

Geziye katılan gençlerin, yeni dostluklar edindiklerini, öz güvenlerini kazandıklarını ve mutlu olduklarını ifade eden Çelikoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Seyyah Bizim İller Projesi sayesinde kentimizden sezon içinde 6 bin genç farklı illeri ve kültürleri tanıyarak kendilerini geliştiriyorlar. Geçen hafta içinde Kayseri ve Şanlıurfa’ya giderek bu bölgelerin tarihi, kültürel, turistik ören yerleri ziyaret edildi. Geziler sırasında hem Kayseri, hem de Şanlıurfa’nın Gençlik Merkezi müdürleri ve liderlerinden büyük destek gördük. Bu etkinlikte bizleri en çok mutlu eden konu, bazı gençlerin ilk kez kent dışına çıkmalarıydı. Ayrıca, gittiğimiz illerde, gezi sırasında kıyafet, davranışlarımızla Adana’yı  iyi temsil ettik. “

Çelikoğlu, planlanan program kapsamında  farklı tarihlerde Konya,  Kayseri 2, Şanlıurfa 3, Tarsus 2,  Gaziantep 4, Kozan 4,  Pozantı 4 kez geziye gideceklerini de sözlerine ekledi.