Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel ve Adanaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Bozkurt’un makamında ayrı ayrı ziyaret ettiği Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk her iki kulüpten de 45’er adet kombine bilet satın aldı. Başkan Prof. Dr. Öztürk kombine bilet satın alarak her iki kulübe toplam 225 bin TL’lik maddi destek sağladı.

Şehirlerin ekonomik, kültürel ve sosyal alanlardaki başarısının spordaki başarısıyla doğru orantılı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Ancak Adana ayarındaki diğer şehirlerimizin Süper Lig’de top koşturan temsilcileri varken bizim bir değil üstelik iki ayrı kulüple o klasmanda temsil edilmemiz şarttır. Zaten sporda böyle bir başarıdan söz edemiyorsak diğer alanlar detaydan ibarettir, teferruattan ibarettir” diye konuştu.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel’i makamında kabul eden Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Şehrimizin her iki güzide kulübüne de destek olmak bu şehirde yaşayanların görevidir. Adana Demirspor şehrimizin sembolleşmiş güzide futbol takımlarından birisidir. Bu anlamda Demirspor’a zor zamanlarında destek çıkan Mustafa Tuncel başkanımıza bu kez de elini taşın altına koyduğu için canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette taraftarı simgeleyen ve üzerinde Azim Öztürk yazan 12 numaralı formayı Belediye Başkanı Prof. Dr. Öztürk’e hediye eden Kulüp Başkanı Tuncel, “Sayın Başkanımız bizi yıllardan bu yana yalnız bırakmamıştır. İhtiyaç duyduğumuz her zaman yanımızda olmuştur. Bu vesileyle bir kez daha Sayın Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’e teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi.

Adana Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Bozkurt’ta Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Bozkurt, Adanaspor’a verdiği destek ve yıllardır yaptığı yardımlardan dolayı Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’e teşekkür etti. Başkan Prof. Dr. Öztürk’de, “Şehrimizin sembolü haline gelmiş iki takımımızdan Adanaspor’a yıllardır verdiğimiz geleneksel desteği sürdürüyoruz” diye konuştu.