Mavi ve turuncu alan içerisine iki bölüm halinde yazılan ilk pankartta, "Vali Hüseyin Avni Coş Adana'dır, Adanalıdır." ikinci pankartta ise, "01 Numaralı şehrin 10 numara Valisi." düşüncelerine yer verildi.

Hem Demirspor hem de Adanaspor renklerini taşıyan pankartlar çok dikkat çekti. Vali Hüseyin Avni Coş'u başarısın simgeleyen pankartlar daha önce de Demirspor-Kayseri Erciyes karşılaşmasında da farklı ifadelerle asılmışlardı.

----------------------

Mustafa Uğur eski takımına karşı

 

Adana Demirspor teknik direktörü Mustafa Uğur, eski takımı Karşıyaka'yı ağırlayacak. Cumartesi günü oynanacak olan bu zorlu maç öncesinde teknik patron Mustafa Uğur her türlü tedbiri alıyor. Mustafa Uğur'un dışında Taha ve Erçağ'da Karşıyaka formasını giymişlerdi. Teknik direktör Mustafa Uğur, iyi bir maç olacağını dile getirirken,"3 Puana acil olarak ihtiyacımız var.  Bunun için sahaya çıkacağız."dedi.

-------------------------

Karşıyaka daha pahalı...

Demirspor'un bu haftaki konuğu Karşıyaka'nın kadrosu daha pahalı. Yapılan istatistiklerde her iki takımın ilk onbirleri arasındaki ücret kıyaslaması yapıldığında Demirspor'un ilk onbiri 2.35 Milyon euro, Karşıyaka'nın ilk onbiri ise 3.50 Milyon euro olarak yansıdı.  Adana Demirspor genel olarak PTT 1.liginin en ucuz kadrosuna sahip. Bunun karşılığında ise en coşkulu oynayan takımın konumunda.

------------------

Demirspor 3 maçtır galibiyete hasret

Mavi lacivertli takım 3 haftadır galibiyete hasret kaldı.  Ligde deplasmanda Çaykur Rizespor'u yenme başarısını gösteren Şimşek, bu galibiyetin ardından iç sahada Denizlispor karşısında 3 puan almayı başardı. denizli galibiyetinin devamında Torku Konya ile berabere kalan Demirspor, iç sahada Erciyes'e yenilip daha sonra ise Adanaspor ile berabere kaldı. Bu haftaki hedef galibiyet.

-------------------------

İdman kıran kırana

Takımda cumartesi günü oynanacak olan Karşılaka maçının hazırlıkları sürüyor. İlk maçta olduğu gibi 5 Ocak stadında da rakibini yenmek isteyen mavi lacivertlilerde idmanlar kıran kırana geçiyor. Teknik taktik yapılan çalışmalarda futbolcular forma şansı bulabilmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Bu hafta özellikle cezası sona eren oyuncuların da dahil olmasıyla forma deyim yerindeyse aslanın midesine kadar indi.

------------------

Ufukhan formayı kaptı

Devre arası Erciyes'ten alınan Ufukhan, formayı kapmayı başardı. Adanaspor maçında ilk onbirde sahaya çıkan ve Berat'ın formasını alan Ufukhan, Burak Keskin ile yanyana oynadılar.  Ufukhan, 90 dakika başarıyla formasını terletirken gelecek adına da önemli mesajlar verdi. Demirspor zirveye oynayacağını hatırlatan Ufukhan," Biz iyi takımız ve zirveye oynayacağız. Karşıyaka maçı olmazsa olmaz niteliğinde."diye konuştu.