En az iki nokta transfer daha bekleyen İldiz,” Yeni sezon çok zorlu geçecek. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyor. Elimizden gelen mücadeleyi sürdüreceğiz. İyi bir fikstür çektik. İlk maçımız Boluspor ile yapacağız. Bunun da kendimize görev avantajları var.”diye konuştu.


Geçtiğimiz sezon PTT 1.liginde şampiyon olan takımlar ve arkasındaki yorumları tüm herkes hatırlıyor. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Çaykur Rizespor’un şampiyonluğunu istemesi, Kayseri Erciyesspor ve Konyaspor’un durumları da yine aynı şekilde.

Daha lig başlamadan yine kokular gelmeye başladı. Bu kez listenin ilk sırasında Şanlıurfaspor görünüyor. Şanlıurfaspor Valisi Celalettin Güvenç yaptığı açıklamada Bakan Faruk Çelik ve Milli oyuncu Tümer Metin’e son yapılan transferlerdeki katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Bombalar bununla da bitmiyor. Aynı Bakan, bu kez Galatasaray’dan Sercan Yıldırım ve Culio’yu Şanlıufraspor’a getirmek için kolları sıvadı. Bunun içinde tüm imkanlar seferber edildi. Şimdi gözler böylesi torpilli kulüplere çevrildi.

VAH DEMİRSPORUM VAH !!!

Yıllardır mücadelesini taraftarıyla birlikte veren Adana Demirspor, yine mücadelesini yeni sezonda taraftarıyla verecek. Bakıldığında seveni o kadar fazla ki kombinenin yüzde 70’i şimdiden tükendi. Ancak bakıldığında futbol günümüzde sadece saha içinde oynanmıyor. Masa başında kuvvetli olanlar ne yazık ki başarılı oluyor. Demirspor’un bunu da yenmesi gerekiyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------

TANRIVERDİ VE GÜNTEK PETROL’DAN DEMİRSPOR’A DESTEK


Güntek Petrol Sahibi İlhami Önal Adana Demirspor Kulübü’nün satışa sunduğu kombine biletlerden alarak destek verdi.Adana Demirspor Kulübü’nün başarısı adına Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kuruluna destek verilmesi gerektiğinin altını çizen işadamı İlhami Önal, “Ulu çınarımız Adana Demirsporumuz’un yıllardır özlemle beklediği başarı için büyük mücadeleler veriliyor. Hep birlikte kenetlenerek kulübümüze sahip çıkalım” dedi.

KOMBİNEYE DESTEK ÇIĞ GİBİ

İMŞ İnşaat sahipleri İsmail Tanrıverdi ve Şeyhmuz Tanrıverdi, Adana Demirspor’un satışa sunduğu kombine biletlerden alarak tarihi kulübe destek verdi.

Tanrıverdi kardeşler, “Adana’da iş yapıp, Adana’da ikamet ediyoruz. Kentimizin güzide kulübü olan Adana Demirspor’a destek olmaktan gurur duyuyoruz. Herkesi kulübümüze destek olmaya davet ediyor ve kulübümüzün başarılarının devamını diliyoruz” dediler.

Adana Demirspor Başkan Vekili Aziz Kaya ise, “İsmail ve Şeyhmuz Tanrıverdi kardeşlerime Adana Demirspor’umuza yaptıkları 12.400,00 TL’lık katkıdan dolayı kendilerine teşekkür eder ve bütün Adana’lı iş adamlarının İsmail ve Şeyhmuz Tanrıverdi kardeşlerimi örnek almalarını bekliyorum” dedi.

Hacettepe ile özel maç

Adana Demirspor Bolu termal otelde ikinci etap çalışmalarını yürütüyor. Bu bağlamda buradaki hazırlık maçında mavi lacivertliler bugün Hacettepe ile özel maç yapacak. Teknik direktör Yücel İldiz, yeni oyunculara şans verecek.

Adana Demirspor burada 30 Temmuz tarihinde Denizlispor ve 2 Ağustos tarihinde Karşıyaka ile özel maç yapacak. Buğsaş takımı ile de karşılaşacak olan Demirspor sezon açılışı için özel bir formül arıyor.