Her geçen gün performanslarının arttığına dikkat çeken İldiz,”Bizim için önemli olan istikrarı bozmadan yola devam etmek. Bu konuda oyuncularımı kutluyorum. Ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Ve bunun karşılığını da alıyoruz. Antep maçı bizim için dönem noktasıydı. Trabzon maçı ise çok önemli. Galibiyet anlamında da istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Rıdvan’ın sakatlığı hepimizi üzdü. Ona acil şifalar diliyorum. Şimdi Trabzon maçını düşünüyoruz ve galip gelmemiz gereken bir maç olacak.”diye konuştu.

Rıdvan’ın yerine Nurettin
Antep maçında sakatlanan Rıdvan’ın yerine kadroya Nurettin dahil edildi. Nurettin takım ile beraber Trabzon’a gitti. Demirspor başarısı için ter döktüğüne dikkat çeken Nurettin,”Geçen hafta yoktum bu hafta varım. Rıdvan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dilerim bir an önce aramıza döner. Bu noktadan itibaren sadece Trabzon maçını düşünüyoruz. Bu maçı şartlar ne olursa olsun almamız gerekiyor.”diye konuştu.







Kadro değişimi yok

Teknik direktör Yücel İldiz, hafta içi yaptığı çalışmalarda kadro değişimine gitmedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına sürdüğü onbiri yine Trabzon karşısına çıkaracak olan Yücel İldiz, oyun kurgusunda da değişiklik yapmayacak.

Adana Demirspor’un taktik idmanına sadece basın mensupları alınmadı. Basın mensuplarının dışındaki isimler yine tesislerdeydi. Son hazırlıklar Trabzon da yapıldı ve takım maç saatini beklemeye başladı.



Tuncel dün gitti

Başkan Mustafa Tuncel önceki gün yapılan son idmanı izledi. Oyuncularla ve teknik heyetle sohbet eden Tuncel, Trabzon’a dün gitti. Burada yine protokoldeki yerini alacak olan Başkan Tuncel, takımını yalnız bırakmayacak.

Kendi açısından son derece önemli bir maça çıkacaklarının altını çizen Başkan Mustafa Tuncel,”Önemli bir maça çıkıyoruz. Tedbiri elden bırakmadan yolumuzda devam edeceğiz. Oyuncularıma ve teknik heyetime güveniyorum.”diye konuştu.