Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından "Kariyer Sohbetleri ve İmza Günü" adlı konferansta Adanalı gençlerle bir araya geldi. 

Türkiye'de ilk defa Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından çok amaçlı salonda düzenlenen program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 Katılımcıların tamamına ücretsiz olarak Hasan Yıldız’ın kaleme aldığı "Gelecek Henüz Avuçlarınızda" kitabı ve katılım belgeleri armağan edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye geneli tüm gençlik merkezleri için hazırlanan tanıtım filmi ve Hasan Yıldız'ın özgeçmişinin yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.

Gençlik Merkezi Personeli Alper Çabuk, ülkemizin bu sıkıntılı günlerden kurtulması ve İslam'ın yeniden dirilişi adına Üstad Abdurrahim Karakoç'un Dua adlı şiirini okudu, konuklar ise amin edaları ile eşlik etti.

Okunan Dua'nın ardından sahneye çıkan Yıldız, "Hayatta imkânsız diye bir şey yoktur. Her şey yapılabilir, her şey değişebilir, fakat insanın kendisinin değişmemesi ve geçmişini asla unutması gerekir" diye konuştu.

 Başarıya giden ilk ve tek adımın kişinin kendine inanmasından geçtiğini belirten Yıldız, iyi bir kariyer edinmek için doğru ve sağlam adımlar atılması gerektiğinin altını çizdi. Kariyer basamaklarını hızla tırmanırken çektiği zorluklara rağmen hiçbir zaman yılmadığını ve nereden geldiğini de asla unutmadığını anlattı.

-Binlerce Genç Tek Yürek Oldu
"Gelecek Henüz Avuçlarınızda  Kariyer Sohbetleri ve İmza Günü" programında binlerce genç ülkemizde ve Halep'te yaşanan sıkıntılara karşı tek yürek oldu.

Ölürüm Türkiyem fon müziği eşliğinde 81 ilin isminin ve Türk Bayrağı baskılı olduğu tişörtleri giyerek sahneye çıkan gençler ellerindeki “Biz Birlikte Türkiye'yiz, Millet Eğilmez Türkiye Yenilmez, Millet El Ele Türkiye Büyük Geleceğe, Türkiye Tek Yürek, Biz Biriz Diriyiz Birlikteyiz, Halep Kan Ağlıyor, Mazlumun Dini Sorulmaz, Çocukların Konuşmayı Öğrenmeden Haykırmayı Öğrendiği Yerin Adıdır” gibi pankartlar ve sloganlar eşliğinde teröre karşı tek yürek oldular.

Kariyer Sohbetini tamamlayan Hasan Yıldız program sonunda Yüreğir Gençlik Merkezimiz tarafından Adana teması ile özel hazırlanan deri tabloyu Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın elinden aldı.

 Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilgin ise programımıza katılım ve destek veren Hasan Yıldız'a plaket takdimi yaptı.

Yüreğir Gençlik Merkezinin organize ettiği ev sahipliğini Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilgin'in yaptığı "Gelecek Henüz Avuçlarımızda - Kariyer Sohbetleri ve İmza Günü" programına Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan,Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu ,Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, , Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Sezer, okul müdürleri ve öğretmenleri, gençlik liderleri, öğrenciler ve görevliler katıldı.