Anıl Tanburoğlu “Geçmişimizin Mirasıyla 2. Yüzyıla Hazırlanıyoruz” Anıl Tanburoğlu “Geçmişimizin Mirasıyla 2. Yüzyıla Hazırlanıyoruz”

Türkiye’nin 53 şehrinden büyük ilçesi için çalışan, “Seyhan’da Yenilik Zamanı” şiarıyla yola çıkan CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.
Adanalıların yaklaşık olarak yarısına ev sahipliği yapan, Türkiye’nin en kalabalık sekizinci metropol ilçesi, kadim kent Seyhan’da yapılacak çok iş olduğunu kaydeden Tümer, muhtarların sorunlarını dinledi, çözüm önerileri sundu, yapılabilecek çalışmaları tek tek anlattı.
MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, bu kapsamda Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Genel Başkanı ve Türkocağı Mahalle Muhtarı Osman Kaya, Seyhan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hurmalı Mahallesi Muhtarı Ferudun Dağlık, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün, Seyhan Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Muzaffer Deveci ve Yenimahalle Muhtarı İdris Demir, Türkiye Muhtarlar Derneği Seyhan Şube Başkanı ve Hürriyet Mahalle Muhtarı Hıdır Koluman’la Seyhan ilçesini ve geleceğini konuştu.
Çevre, şehircilik, inşaat, restorasyon, restütisyon, köprü, su, tarihi kale düzenlemesi, altyapı, tarihi şehirlerin gün yüzüne çıkması için kazı çalışmaları gerçekleştiren, mühendislik tecrübesini Seyhanlılar için tüm yönleriyle kullanmak istediğini belirten Tümer, “Seyhan’ı tecrübemizle, ekibimizle, samimiyetimizle ve tüm Seyhan halkı ile birlikte hareket ederek, yerinde belediyecilik, halkçı yönetim anlayışıyla yenilemeye geliyoruz” dedi.
“YERİNDE BELEDİYECİLİK, HALKÇI YÖNETİM ANLAYIŞI”
Belediye yönetimlerinin mahallelerin sorunlarını en iyi bilen muhtarlarla birlikte hareket etmesinin zorunluluğuna dikkat çeken CHP’li Tümer, “Yerinde belediyecilik ısrarımız işte tam da bu noktada hayata geçirilecek. Mahallelerimizde muhtarlarımızla birlikte yapacağımız toplantılarla çözülmesi gerekli öncelikli sorunlara eğileceğiz. Dezavantajlı bölgeler ve insanlarımızın sorunlarına eğilmek kesinlikle önceliğimiz olacak” ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve tüm yönetim kademesinin topluma daha çok umut ve ışık olmak için gece gündüz çalıştığını, CHP’li tüm belediye başkanlarının ve adaylarının da bu uğurda hareket ettiğini dile getiren CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, “Seyhanımızı daha ileriye taşıma amacındayız. Sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışını tüm yönleriyle hakim kılmak istiyoruz” diye konuştu.
15 İLÇE TURUNU DA TAMAMLADI
CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke İlçe örgütlerini de ziyaret etti. 15 İlçe ziyaretini bu turla tamamlayan Tümer, CHP’nin kurumsal kimliğinin her zaman ön planda tutulması gerektiğine olan inancıyla Adana İl Başkanlığı ve tüm ilçe örgütlerine aday adaylığıyla ilgili bilgi verdi.