“ELE ELE VEREREK ÇUKUROVA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor? Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor?

TÜSİKON olarak Üreticilerimizin Sanayicilerimizin ve İş Adamlarımızın yatırım, ihracat ve istihdam yaratabilmeleri için her fırsatta önleri açmaya çaba gösterdiklerini anımsatan Vedat Örgen “Bu konuda Çukurova Belediye Başkanımız ve İYİ Parti Başkan adayımız Soner Çetin, Adana ekonomisinin güçlenmesine canla başla katkı sağlamış, iş dünyasına moral olmuştur. Yeni dönemde de Başkanımız Çetin ile el ele vererek ilçenin ekonomik, sosyal, kültürel anlamda daha da gelişmesi için çalışacağız” dedi.

“SONER ÇETİN İŞ DÜNYASININ YANINDA OLDU”

TİSİKON ile istihdamı geliştirme projeleri başta olmak üzere ilçede yaşayan gençlerin iş bulması için yapılan çalışmalara katkı veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür eden TÜSİKON Adana İl Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Örgen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çukurova Belediye Başkanımız ve İYİ Parti Adayımız Sayın Soner Çetin başkanlık dönemlerinde, işsizlik sorununun çözümüne katkı için TÜSİKON projeleri başta olmak üzere İŞKUR ve KOSGEB’in desteğini alarak çalışmalar gerçekleştirdi.  Çukurova Belediyesinin gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri ile istihdama ciddi katkı sağladı. Başkanımız Sayın Çetin kendi döneminde 70 bine yakın işsiz gencimizi işe yerleştirme başarısı gösterdi. Başkan Soner Çetin, aynı zamanda üreticiye, sanayiciye ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarına, bürokrasiyi azaltarak veya hızlandırarak katkı vermiş ve kolaylıklar sağlamıştır. Kendisine ilçe ve kent ekonomisine sağladığı pozitif katkı için teşekkür ediyor, tüm Çukurovalıları Başkan Soner Çetin etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz”