Bayramın ilk gününde, duygusal yorumlarıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın sahne alacağı ÜLFET, ikinci gün ise enerjisiyle ünlü Serra Arres'i konuk edecek. Her iki sanatçı da benzersiz repertuarlarıyla unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

SÜRPRİZ SANATÇI KONUKLARIYLA ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

ÜLFET'in sahibi Mehmet Gök, bayram için özel olarak hazırlanan deniz ürünleri ağırlıklı menüsü ve sürpriz sanatçı konuklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatmayı vaat ediyor. Mehmet Gök, "Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli öncelik. Bayramı ÜLFET'te geçiren herkesin unutamayacağı anılar biriktireceğine inanıyoruz," diyor.

ÜLFET'TE SADECE BAYRAMDA DEĞİL, YIL BOYU ETKİNLİK

İşletme ortağı Şahin Kılıç ise, ÜLFET'in sadece bayramda değil, yıl boyunca düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle Mersin'in gözde mekanlarından biri olmayı hedeflediğini belirtiyor. Kılıç, "Yerel ve uluslararası sanatçıları ağırlayarak, misafirlerimize farklı kültürlerden lezzetler sunmayı planlıyoruz," diye ekliyor.

LEZZET VE MÜZİĞİN EŞSİZ ATMOSFERİ ÜLFET'TE BULUŞUYOR

Çukurova Ödülü 2024 TYS Başkanı Özyalçıner’e Verildi Çukurova Ödülü 2024 TYS Başkanı Özyalçıner’e Verildi

350 kişi kapasiteli ÜLFET, denizin kenarında, lezzet ve müziğin birleştiği benzersiz bir atmosfer sunuyor. Bayramı ÜLFET'te geçirmek isteyenler için ideal bir mekan olan ÜLFET, davet, iş yemekleri ve özel gün kutlamaları için de mükemmel bir tercih.