Yabancı pop müziğin büyüleyici sesi Kseniia Prostitova, 27 Eylül 2023 tarihinde Adana'da bir canlı performans sergileyecek.

Dünyaca ünlü yabancı pop şarkılarının coverlarıyla dikkatleri üzerine toplayan yetenekli sanatçısı Kseniia, enfes vokali ve büyüleyici piyano performansıyla dinleyenlerin beğenisini topluyor. Whitney Houston, Céline Dion, Lara Fabian, Adele gibi güçlü kadın vokallerinin unutulmaz eserlerinin yanı sıra The Beatles, George Gershwin, Stevie Wonder, Frank Sinatra gibi birçok farklı sanatçının eserleriyle bizleri Dünya turuna çıkarıyor.

Çocuk yaşlarda katıldığı piyano yarışmalarının hepsinde birinci olarak, hem dahi çocuk bursuyla eğitimini tamamladı hem de profesyonel müzik kariyerine adım attı ve o zamandan beri yüzlerce konser vererek müzik dünyasında hızla yükseldi. Hem klasik müzik hem de yabancı pop müzik sevenlerin gönlünü fetheden sanatçının Klasik Müzik, Yabancı Pop ve Türkçe Pop sayısız albümü ve single çalışmaları bulunmaktadır.

Seda Mete Açık Konuştu "Kendimi Seksi Buluyorum" Seda Mete Açık Konuştu "Kendimi Seksi Buluyorum"

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleşecek bu özel etkinlikte, Kseniia, en sevilen parçalarıyla Adana seyircilerine unutulmaz bir gece yaşatacak.