Ahmet Cevdet Yağ Tesisleri Sanat Atölyesi öğreticisi Nuray Bozkuş ile birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret eden kadın kursiyerler, yaptıkları resimlerden de hediye ederek, “Bize böyle bir imkanı tanıdığınız için teşekkür ederiz. Sizin bu güzel desteğinizi, resim sergisiyle taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Başkan Soner Çetin, Atölyede yaptığınız çalışmaları, sizleri ziyaret ettiğimde izlemiştim. Azminiz ve sanata olan bakışınız beni mutlu etti. Sizler böyle güzel etkinliklere imza attığınız sürece her zaman yanınızdayız. Sanat alanında bir çok farkındalık yarattık. Bunlardan biri de, Türkiye’de başka bir örneği olmayan Bülent Ecevit Sanat Parkı. Bu parkımızdaki resim atölyesinden de yararlanabilirsiniz. Burada, resim ve müzik atölyelerini de içinde barındıran, sanatın 7 alanında faaliyet gösteren parkımız, siz değerli sanat tutkunlarının hizmetinde” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda, resim kursuna katılan kadın kursiyerler, Başkan Soner Çetin’e sanata ve sanatçıya katkıları nedeniyle kendi yaptıkları resim tablolarını hediye etti.