Törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyeleri ile ruhsat alacak avukatların aileleri ve yanlarında staj yaptıkları avukatlar katıldı.

BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANCIM TAM

Ruhsat töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, mesleğe adım atan avukatların ailelerine, mesleki deneyimlerini aktaran büro avukatlarına teşekkür etti.

Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 14 stajyer avukat, Adana Barosu Avukatlar Salon’unda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.

Av. Gökayaz, şöyle devam etti:

“Bu meslek bir gelenek mesleği, bu meslek bir kültür, bir disiplin mesleği. Bu meslek usta çırak ilişkisini gerektiren bir meslek. Dolayısıyla staj dönemi verimli geçmemiş olsa bile her günümüzü, her yılımızı, her duruşmayı bir tecrübe edinme ve meslek ustalarından yeni bir şeyler öğrenme olarak değerlendirmemiz gerekiyor. Bugün aramıza katılacak meslektaşlarıma meslek heyecanlarının hiç solmadığı, mesleklerini cesaretle, kararlılıkla, bilgi birikimiyle ve keyifle yapacakları başarılı bir meslek yaşamı diliyorum. Aramıza hoş geldiniz.” dedi.

Adana İçin Flaş Yağış Uyarısı! Meteoroloji Saat Verdi Adana İçin Flaş Yağış Uyarısı! Meteoroloji Saat Verdi

Av. Gökayaz’ın konuşmasının ardından yemin ederek ailelerin gururlu bakışları altında cübbelerini giyip ruhsatnamelerini alan avukatlar şu isimlerden oluştu: Edebiye Tekkazancı, Ilgaz Bağcıvan, Hira Artık Aslan, Mehmet Ali Can, Mahmut Korumaz, Yusuf Gölcük, Mine Nur Ay, Doğan Özkara, Hakan Canpolat, Ezgi Gevher, Mürüvvet İlhan, Sıdıka Tambaşar, Büşra Demir ve Ahmet Hanta.

Tören, ruhsat alan avukatların duygu ve düşüncelerini ifade etmeleriyle sona erdi.