Tamamen yerli ve milli bir marka olarak 3'üncü nesil kahve akımının dünyadaki önemli temsilcilerinden biri haline gelen Espressolab’ın Türkiye’deki 112’inci Adana’daki ilk şubesi hizmete girdi.

3. Nesil Kahve Akımı Adana'da Da Başladı
Baba Fikri Köksal ve oğlu Caner Köksal’ın girişimciliğinde merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde kahve severleri ağırlamaya başlayan Espressolab, iddialı pastalarıyla da öne çıktı. Espressolab’ı Adanalılarla tanıştıran genç girişimci Caner Köksal, Ruanda, Etiyopya, Endonezya, Guatemala, Kolombiya, Brezilya ve Kenya’daki yerel üreticileri destekleyerek yetiştirilen kahve çekirdeklerinden elde edilen eşsiz kahve çeşitlerini Adanalı kahve severlerin beğenisine sunduklarını belirtti.  Kahvenin yanında günlük süt kullanarak pasta çeşitleri üretimine büyük özen gösterdiklerini vurgulayan Caner Köksal, yaş pasta için Portekiz’den,  cheescake için ABD’den usta transfer ettiklerini belirtti.

3. Nesil Kahve Akımı Adana'da Da Başladı
11 ülkedeki faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürüten yerli kahve zinciri Espressolab’ın butik bir mağaza yönetimi anlayışlarıyla Avrupa’nın en hızlı büyüyen kahve markalarından olduğunu kaydeden Caner Köksal, açılış nedeniyle yılsonuna kadar devam edecek kampanyada Çukurova Üniversitesi ve Alparslan Türkeş Üniversitesi öğrencilerine ve akademisyenlere yüzde 10 indirim uyguladıklarını duyurdu. Caner Köksal, mobil uygulama indiren kahve severlerin de Espressolab’dan alacakları ilk kahvelerini ücretsiz içtiklerini ifade etti. 

3. Nesil Kahve Akımı Adana'da Da Başladı
Espressolab’ın lezzetlerini Adana’ya kazandıran Fikri Köksal ve Caner Köksal’ın işletmesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasında CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Çukurova İlçesi Remzi Ümit Atay da yer aldı.