Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Demokrat Parti ve Saadet Partisi Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.  İlk olarak beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Demokrat Parti Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Sadullah Kısacık, burada Demokrat Parti Adana il başkanı Ömer Tan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Toplantıda konuşan Sadullah Kısacık, Sayın Ali Babacan liderliğinde kurulan Deva Partisi, katılımcılığı ve istişareyi şiar edinen bir anlayışa sahip olduğunu vurgulayarak,  Türkiye’nin her yerinde demokrasilerde siyasi partilerin bir araya gelmelerinin ve birlikte çalışmalarının çoğulculuğu sağlamak açısından gerekliliğini, istişare ve görüş alışverişi ile alınan kararların daha isabetli olacağını bu nedenle karşılıklı ziyaretlerin başarı açısından son derece önemli olduğunu söyledi. 
Demokrat Parti Adana İl Başkanı Ömer Tan, Deva Partisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkemizin yarınları için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Başkanların konuşmasının ardından toplantı karşılıklı sohbet ile devam etti.

6'lı Masa Ziyaretleri: Deva Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi’ni Ziyaret Etti
Sadullah Kısacık ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri günün ikinci ziyaretini Saadet Partisi Adana İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi. Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, toplantıda yaptığı konuşmada 6 siyasi parti liderinin bir araya gelmesi ile oluşan altılı masanın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini, toplumun hemen her kesimini temsil eden siyasi partilerin büyük bir demokratik olgunluk ile ülke meselelerini konuşabildikleri, tartışabildikleri, çözüm önerisinde bulundukları bir siyasi kültürün temellerini inşa ettiklerini söyledi. 
Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, Deva Partisinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sadullah Kısacık ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Toplantıda konuşma yapan Şaybak; altılı masanın en büyük mirasının farklı siyasi görüşlerin bir araya gelme ve birlikte çalışma kültürünün Türk siyasetine kazandırılması olduğunu söyledi. Başkanların konuşmasının ardından toplantı karşılıklı sohbet ile devam etti.