Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, Meral Akşener'in, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyerek Altılı Masa'dan kalkmasının ardından yaptığı açıklamada; "Altı benzemezin bu millete vereceği bir şeyi olmadığını başından beri söylüyorduk. Son yaşanan gelişmeler bizi haklı çıkardı. Gelişmelerin ardından bir kez daha şahit olduk ki milletimizin ümidi Dr. Fatih Erbakan'dır. Kasa ve masa başındakiler gidecek Fatih Erbakan iş başına gelecek" dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Yönetim Kurulu yaşanan siyasi gelişmelerin ardından parti binasında bir toplantı yaptı.
Toplantı öncesinde açıklamalar yapan İl Başkanı Selahattin Baysal; "Genel Başkanımız Fatih Erbakan, Altılı Masa'nın dağılacağını bir yıl önce Adana ziyaretinde dile getirmişti. Onun bu öngörüsü gerçek oldu. İşte bu feraset milletimizin yarınlarına ışık olacak ve aydınlık Türkiye'nin yollarını açacaktır" dedi.

"6'lı Masa"daki Çatlağa Yeniden Refah Partisi Yorumu!

Fatih Erbakan'ın Türkiye'de hem gençleri anlayabilen, hem toplumun her kesiminden insanıyla diyalog kurabilen, gittiği her yerde büyük bir teveccüh ile karşılanan tek lider olduğunu vurgulayan Baysal şöyle konuştu:

"Başından beri söylediğimiz bir şey var; Yeniden Refah Partisi Allah'ın izni, milletimizin iradesiyle iktidar olacaktır. Bununla birlikte genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan da inşallah Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. 6 partinin de masanın altında kaldığı, milletin de 21 yıllık iktidara; 'Artık Yeter!' dediği böyle bir zamanda ülkemizi Yeniden Büyük Türkiye idealine kavuşturacak tek parti Yeniden Refah'tır. Milletimiz masa başındakilere de kasa başındakilere de gereken dersi 14 Mayıs'ta verecek ve inşallah işi başına Fatih Erbakan'ı getirecektir"

Depremlerin yol açtığı büyük tahribatın ardından kriz masası oluşturduklarını ve başta Adana olmak üzere bölgemizdeki illerde yaşayan depremzedelere yardımda bulunduklarını hatırlatan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; "Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve tüm milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin her ihtiyacında her an yanı başında olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı