Kaynak: 5ocakgazetesi.com

Adana'da kendi adayları ile seçime girmeye hazırlanan Yeniden Refah Partisi, daha önce Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı geçen Abdullah Çalışkan'ı aday göstermek için görüştüğü öğrenildi. 

Hem AK Parti'de hem de MHP'de siyaset yapan Abdullah Çalışkan ile milliyetçi, muhafazakar seçmenin oyunu almaya planlayan Yeniden Refah Partisi, bunu Abdullah Çalışkan ismiyle başarmak istiyor. Daha önce partisince aday gösterilmeye Mustafa Çay'ı Yeniden Refah Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak gösteren partinin birkaç gün içinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı konusunda net kararını açıklaması bekleniyor. 

Abdullah Çalışkan isminin parti tabanında olumlu etki bıraktığını ifade eden YRP temsilcileri, genel merkez düzeyinde Abdullah Çalışkan'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması için istişarelerin son aşamaya geldiği belirtildi.

Abdullah Çalışkan daha önce AK Parti'den milletvekilliği görevini yapmış ve MHP'den Seyhan Belediye Başkan Adayı olarak seçime girmişti.