Grand Tenis Akademisi tarafından düzenlenen ve Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin sponsor olduğu tenis turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Adana Beşiktaşlılar Derneği Tenis Kortu’nda düzenlenen ödül törenine Adana Tenis Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin, Adana Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri, Grand Tenis Kulübü yöneticileri, turnuva komitesi ile turnuvaya katılan sporcular ve aileleri katıldı.  

Adana Beşiktaşlılar Derneği  Tenis Turnuvası

  7 Haziran’da başlayan ve 185 sporcunun katıldığı turnuva 1 ay sürdü. Grand Tenis'in bünyesinde bulunan Adana Sheraton Grand Oteli Tenis Kortu ve Adana Beşiktaşlılar Derneği Tenis Kortları’nda gerçekleşti.

  -Erdem, ‘’Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız’’ 

  Dernek olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız diyen Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Erdem şunları söyledi. ‘’Koyduğumuz hedeflere birer birer ulaşıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum. Nice güzel başarılara ve organizasyonlara imza atacağız ekip olarak. Harika bir geceydi, emeği geçen tüm yönetim kuruluna ve turnuvaya emek veren Grand Tenis Kulübüne ve Başkan Ali Refah Keskin nezdinde ATDSK’ya teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Adana Beşiktaşlılar Derneği  Tenis Turnuvası

  Turnuva ile ilgili bilgi veren Grand Tenis Kulübü yöneticisi Genç Akbenli konuşmasında şunları söyledi.

  ‘’Tenis sporuna verdiği desteklerinden dolayı Sheraton Oteli Tenis kortlarını Adana tenisine kazandırdığı için Adalı ailesine, sporu tek branş olarak bakmayıp sporun her branşına destek vermeyi öncelik edinmiş Adana Beşiktaşlılar Derneği tüm yönetim kurulu üyelerine ve Adana tenisinin ilerlemesi için emek ve fedakarlıklarından dolayı ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin'e teşekkür ederim’’ dedi.

  -Birincilere kupaları verildi

  Grand Tenis Akademi'nin düzenlediği Adana Beşiktaşlılar Derneği'nin sponsorluğunda Tenis Turnuvasında kıyasıya geçen maçlar sonucu Tek Bayanlarda Master A, B ve C kategorilerinde sırasıyla Ece Şanıvar Koçak, Hatice Zaimoğlu, Başak Altıparmak, Gülin Erdal birinci oldular. Tek Erkeklerde ise Masters, A, B ve C kategorilerinde sırasıyla Ali Refah Keskin, Nurettin İkikardeş, Serkan Çor, Ali Atay, birinci oldular.