Adana Demirspor deplasmanda karşılaştığı ve Ertaç'ın olağanüstü performansıyla 1 puan çıkardığı Sivasspor maçı takımın durumu nedeniyle taraftarı tedirgin etti.

Futbolcuların birbiriyle oynama alışkanlığı olması nedeniyle özellikle Adana'da iyi sonuçlar alan Adana Demirspor deplasmanda arzu edilen sonuçları bir türlü alamadı.

Daha önce ciddi deneyimi olmayan ve "Ya tutarsa" diye getirilen Teknik direktör Kluivert bugüne kadar istikrarlı şekilde takımı sahada tutamadı. Futbolcuların özellikle Milli aradan sonraki maçlarda teknik ve fizik açıdan hazır olmamaları gözden kaçmazken, Karagümrük maçında mağlubiyet, Konya maçında 3-0'a rağmen arzu edilen futbolun oynanamamış olması ve son olarak Sivasspor maçında kaybedilen 2 puan futbolcuların taktik ve fizik açıdan sorgulanmalarına yol açtı.

İl Müdürü Muzaffer Çintimar’dan Sporcu Ziyareti İl Müdürü Muzaffer Çintimar’dan Sporcu Ziyareti

Futbolcuların ciddi bölümünün formsuz olması, bir türlü çıkış yakalayamamalı "Acaba maçlara hazırlık süreci iyi değil mi?" sorularının sorulmasına neden oldu. Sivasspor maçında, Belhanda, Yusuf Erdoğan, sakatlıktan çıkan Yusuf Sarı, Zeneli, Rodriges gibi oyuncuların formunun çok düşmesinin nedeni sorgulanıyor. Bu futbolcuların haftalardır istenilen oyunu oynayamamaları ise gelecek maçlar için endişe yaratıyor. 

İç sahada taraftar basıkısıyla galibiyetler gelirken, deplasmanda baskı kurulamaması ise sonuca direk etki ediyor. Bunu aşmak için hocanın oyuncuların konsantrasyonunu yükseltmesi gerekiyor. Bu da teknik direktör Kluivett'e düşüyor. Gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçına kadar takımın toparlanması taraftarın en büyük dileği. Umarız Teknik direktör Kluivert de yaşanan sıkıntıları giderecek önlemleri alır.