Demirspor’da bu yarıda özellikle yenilen gollerde kişisel hataların öne çıktığı görüldü. 11’de Diaby ve 22’de Umut Nayir peş peşe gelen hatalar zinciri sonrasında golleri attılar. Ancak 22. Dakikadaki yenilen golden sonra Mavi-Lacivertli oyuncular maçı bırakmadı ve adeta sonuca isyan edercesine rakibi kendi yarı alanına hapsetti. Bunla beraber çok net pozisyonlar yakaladı Şimşek.  Ev sahibi takım ise baskı yediği bölümde ise iki kontra atak buldu ama onlarda bu pozisyonları değerlendiremeyince ilk 45 dakika Pendikspor’un 2-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarı öncesinde Teknik Direktör Hikmet Karaman Tayfun ve Abdurrahim’i oyuna alarak maça başladı. Doğal olarak ilk yarının son bölümlerinde olduğu gibi rakibine baskılı başlayan Adana Demirspor, birçok net pozisyon üretti. Bu yarıya dair 72. Dakikada Halil’in kırmızı kart görmesiyle iyice iştahlanan Mavi-Lacivertlilerde Karaman, Nani ve genç Ozan’ı oyuna dahil etti. Sağlı sollu ataklar sonucunda Adana Demirspor son saniyelerde Nani ile farkı bire indirse de kaybeden taraf oldu.

Adana Demirspor Yedek Kaleciyle Ancak Bu Kadar 2-4 Adana Demirspor Yedek Kaleciyle Ancak Bu Kadar 2-4


Takımın teknik patronu Hikmet Karaman maçın ardından üzgün olduğunu açıkladı. Karaman, “Aslında iyi mücadele ettik. Bugün yeni oyunculara da şans verdik. Oyunun büyük bölümünde üstünlüğümüz vardı. Fakat fırsatları değerlendiren onlar oldu. Şimdi Kasımpaşa maçına hazırlanacağız.” dedi.