Mücadelede Alanyaspor, 11. dakikada Koulouris'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım, Cherif Ndiaye ile 18. dakikada eşitliği yakaladı: 1-1 45+5. dakikada Adana Demirspor, Younes Belhanda'nın attığı golle 2-1 öne geçti. Corendon Alanyaspor, 45+11. dakikada Efecan Karaca'nın penaltı golüyle skora yeniden denge getirdi ve takımlar soyunma odasına 2-2'lik skorla gitti. 56. dakikada Adana Demirspor, Belhanda'nın asistini gole çeviren Yusuf Sarı ile yeniden öne geçti. 3-2 Belhanda, 66'da kendisinin 2. Adana Demirspor'un 4. golünü kaydetti: 4-2

Sahasında kazanan Adana Demirspor üst üste 4. galibiyetini alarak puanını 57'ye yükseltti.  Alanyaspor ise 38 puanda kaldı. 

Adana Demirspor bu galibiyetle sahasındaki 16 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmemiş oldu. Taraftarının büyük desteğiyle sahada ter döken oyuncular iç sahada 12 galibiyet ve 4 beraberlikle 40 puan toplayarak iç saha lideri oldu. Ayrıca Adana Demirspor 43 golle en çok gol atan takımı oldu. 

Mücadelede Belhanda, rodrigez, gibi oyuncular yüksek performans gösterirken tüm futbolcuların görevini yerine getirmiş olması başta taraftar, başkan Murat Sancak ve Teknik Direktör Montella'yı memnun etti.