Maça Adana Demirspor çok iyi başladı. Sağlı sollu baskı kuran Mavi-Lacivertliler Yusuf Erdoğan, Emre Akbaba ve Semih ile net pozisyon üretti. Kendi alanını kapatan Kasımpaşa fırsatları çok iyi değerlendirdi. 29. Fall ve 32. Dakikada Aytaç Kara durumu bir anda 2-0'a getirdi. İlk 45 dakika böyle noktalandı.

İkinci yarı Adana Demirspor 3 değişiklik yapsa da golü bulan konuk takım oldu. 57. Dakikada kazanılan penaltı atışını Hajradınoviç gole çevirdi.Oyuna ikinci yarı giren Balotelli 87. Dakikada takımın tek golünü attı. Balotelli ikinci golü attı ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

31 PUANDA KALDI
Adana Demirspor dünkü 3-1'lik yenilgiyle 31 puanda kaldı. Takım, bu maçtan sonra peş peşe Alanya ve Trabzon deplasmanlarına çıkacak.

ÜZÜNTÜ VAR
Maçın ardından açıklama yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Maça iyi başladık ancak peş peşe iki gol yedik. Buna rağmen maçı bırakmadık ama çabamız sonuç vermedi. Alanya maçına bakacağız." Dedi.

Beta Enerji Adana Engelliler Süper Ligde Beta Enerji Adana Engelliler Süper Ligde

STAT: Yeni Adana

HAKEMLER: Burak Pakkan *, Yusuf Bozdoğan *, Hakan Karabalcık *

Yukatel Adana Demirspor: Şaxrudin *, İsmail * (Dk.46 Yusuf Sarı) Semih *,Gravillon *, Tayfun * (Dk.46 Rodriguez *) Emre *, Mendoza *, Milad *, Abat *, Yusuf Erdoğan **, Cisse * (Dk.46.Balotelli **)

Kasımpaşa: Ali ***, Neto ***, Gökhan ***, Fall ***, Hajradinovic ***, Ben Ouanes ***, Oğulcan ***(Dk.72 Y.Emre **)Da Costa ***(Dk.81 Ngoy **) Verneza ***, Aytaç ***, Yasin ***

GOLLER: Fall (Dk.29) Aytaç (Dk.32) Hajradinovic (Dk. 57 p.)

Balotelli (Dk.87)